reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Duzo dolegliwosci w okresie okoloswiatecznym :-p mnie tez mdli, nie wiem jak to bedzie z ta kolacja wigilijna, a mam zaliczyc az dwie :-)

Zycze wesolych Świat!! Mam nadzieje ze nasze malenstwa nam dzis odpuszcza kopania w żoładek :rofl2:

reklama
Wszystkie dobrego dla Was wszystkich, dziewczyny, spedzcie spokojnie i pogodnie Swieta i mam nadzieje, ze wytrzymamy jeszcze kilka tygodni.
U mnie spokojnie, tylko w nocy tak mnie bola wszystkie kosci, ze przekrecic sie z boku na bok nie moge. Ale jak wstane to powoli przechodzi.
Ja jeszcze troche sprzatam, wczoraj popakowalam tony prezentow i bylismy na zakupach, w sklepach kolejki :szok::szok::szok: ale Real stanal na wysokosci zadania - wszystkie kasy otwarte!!!

Calusy i nie przemeczajcie sie ;-)

kurde, a ja dalej bieguna ;/ już mi tak słabo, że chyba zejdę z tego świata.
coś czuje, że po poszczę sobie dziś na wigilię, a jak mi nie przejdzie to jutro pojadę do jakiegoś szpitala może (bezsensu)

Najserdeczniejsze życzenia świąteczne!
Dużo zdrówka, uśmiechu i spokojnego doczekania do lutego!
Zdrowych, ślicznych i uśmiechniętych dzieciaczków,
Przespanych nocy i spokoju, spokoju, spokoju....
Buziaczki ogromne!

____________ __>_<_
_____________Ѽ.\/ Ѽ
___________;->( ɕѼ Ҩ .
___________@.♥ '(█) ♥ *$
________Ѽ "( ()♥t (Ѽ)o*♥*
_______(█),-♥.-Ѽ _Q@,0 ɕ(█)
____________>o*oѼ @.<
_________o`-.♥.-@""-Q '♥~@'
______♥.'`Ѽ ♥ *Ѽ ɕҨ ‘♥ @`-.)
____Ѽ o (█). @* '-@Ѽ ’Q.*(█)’Ѽ
__________Ѽ -♥-'Ѽ ♥._ Ѽ
_______@.♥ '*Q ♥ *(█), @.♥ '*
___.♥' @ _ ɕ♥ _.-'~♥-. @ ´(♥)`-*.o
__.(█)* ♥ ..-' (Ѽ) o *.(Ѽ) 0 *(█)`)
_________(Ѽ ) '-._♥__(Ѽ)@
____;--♥' ♥Ҩ 0‘(Ѽ) Q o *♥ * Ѽ ♥
___ * (Ѽ)._♥__* .Q.~ ♥- ♥Ҩ. 0 () Q ♥*'.
_(█)* ♥ *‘ o * ♥ _(█)Q~ ♥Ҩ __Ѽ♥__(█)
_____________▓▓▓▓▓___________
__________▓▓▓▓▓▓▓▓▓__

Ps. I oczywiście dużych, wymarzonych prezentów pod choinką!

larkaa jak Ci nie przejdzie to jedź koniecznie bo może trzeba będzie podać Ci kroplówkę żebyś się nie odwodniła .
Co do kopniaków to nie wiem o czym Wy mówicie ??? Moje maleństwo nadal strajkuje i prawie wcale się nie rusza i uwierzcie mi że 100 razy wolałabym żeby mnie kopało . Przynajmniej wiecie że wszystko u niego lub u niej gra i nie martwicie się tak jak ja kiedy BARDZO długo muszę czekać na jakikolwiek ruch .

Gwiazdki najjaśniejszej
choinki najpiękniejszej
prezentów wymarzonych
świąt mile spędzonych
zdrowia , szczęścia , pomyślności
i niech uśmiech w Waszych rodzinach
zawsze gości oraz oczywiście
szybkich i bezbolesnych porodów
w LUTYM dla Was wszystkich
(i dla mnie też ;-))

ja dziś dopiero jestem wstanie siąść przed kompem. we wtorek coś tam poczytałam, nawet coś napisałam, ale cały wtorek siedziałam w kuchni, wczoraj sprzątałam dom, popołudniu wigilia. Chyba coś mój organizm frajerował, bo miałam lekkie helikoptery. Jak się tylko schyliłam to mi się kręciło w głowie. Dziś już wszystko oki doki.
Laski nie panikujcie z tymi porodami. Przecież te które mają termin na początek lutego, mogą rodzić już w styczniu, tak jak można urodzić 2 tygodnie po terminie, tak samo można urodzić dwa tygodnie przed.

Spóźnione, ale nie miałam siły wcześniej, życzenia na święta, dla was mamuśki, waszych maluszków w brzuszkach, i dla reszty rodzinek ode mnie i od Inruza :-):-):-)

larkaa w mojej rodzinie od 3 tygodni panuje jakiś wirus, który kładzie na 1-2 dni. Przeszło ci dziś, czy musiałaś do doktorka się udać?

antar poznasz jak ci odejdzie czop-nie widziałam nigdy jego, ale jest na pewno krwisty a nie biały lub przeźroczysty.

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny, mam pytanie odnośnie łóżeczka turystycznego, bo właśnie takie zamierzam kupić. Zastanawiam się tylko nad materacykiem, ponieważ od znajomych słyszałam, ze jest on zbędny i zamiast niego można użyć np kocyka. Z drugiej strony wyczytałam, że twardy materacyk chroni dziecko przed śmiercią łóżeczkową?? no i czy dzidzi nie wygodniej będzie na twardym materacyku niż na jakimś kocu czy kołderce?? osobiście materacyk popieram, ale może rzeczywiście jest niepotrzebny do łóżeczka turystycznego...jeśli możecie to prosze, doradzcie coś, bo juz głupia jestem.
pozdrawiam,

ja mam lozeczko turystyczne dla swojej dzidzi, wybralam turystyczne bo bardziej podoba mi sie wizualnie, poprostu jest ladniejsze od tych drewnianych... :-)
materacyk dokupilam kokosowo gryczany (ze smyka), bo ten w lozeczku jest piankowy a na nich po jakims czasie powstaja wgniecenia:-)

ja też się przejadłam :)
ale nie jest źle. Mój mąż zjadł więcej niż ja :-D
A dzisiaj wzięłam ze sobą wagę, żebyśmy mogli wszyscy się zważyć. Ja uważałam, że mój brat jest cięższy ode mnie. Ale się przeliczyłam :szok: Z całej rodziny - jestem na drugim miejscu. Najpierw mój tata z wagą 72 kg później ja 71, brat 70 i reszta rodziny... Śmieszne, że za chwilę przejdę na prowadzenie, prześcignę ojca wagowo, a na starcie - przed ciążą ważyłam najmniej!!! Ale jaja! :-D
Miałam jechać jutro do babci w góry, ale strasznie się boję. Nie chcę tam rodzić :dry: A dzisiaj pół dnia spędziłam na czytaniu wątków porodowych styczniówek i grudniówek. Niektóre mnie zadziwiły. Mój szpital wydaje się doskonałym miejscem do rodzenia i nie chcę ryzykować porodu na wsi :-D:-)

reklama
ja też się przejadłam :)
... Śmieszne, że za chwilę przejdę na prowadzenie, prześcignę ojca wagowo, a na starcie - przed ciążą ważyłam najmniej!!!

mam podobnie choć do tej pory przytyłam 8 kg, martwi mnie raczej, że moje przez lata z trudem kształtowane mięśnie przerodziły się w tłuszcz :wściekła/y:
czuje, że wiele czasu po porodzie upłynie zanim znów wcisne się w swoje ulubione dżinsy :crazy: gorzej, że biust "trochę" zmienił rozmiar i wszystkie marynarki, które nosiłam do pracy czas bedzie wymienić na nowe :baffled:

ale w święta sobie nie będę żałowała i dojem jeszcze serniczek od mamy :-)

Do góry