szczęśliwa1
Fanka BB :)
kraf 83 trzymaj sie :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jeżeli to jest twoim hobby... to kup i mnie , bo sie skończyła.J pojade do sklepu po ..... paste do zębów ;/
ja takze nie bardzo mam co z synkiem zrobic w dzien moge go zawiez do mamy ale w srodku nocy przeciez nie bede go budzic a mama nie da rady przyjechac bo ma gospodarke i swoje dzieci ktore do szkoły trzeba wysłac a do tego pilnuje na co dzien jeszcze synka siostry takze nie mam pojecia co zrobie
jeżeli to jest twoim hobby... to kup i mnie , bo sie skończyła.Matko ,zawsze mam ten sam problem z pastą. Pamiętam żeby kupić a i tak szoruje później zęby przez 3 dni resztkami, bo skleroza daje się we znaki w tak wczesnym stadium wiekowym.;-) Czasami jeszcze przecinam ją i wyciskam ostatkiem sił resztki.Albo ostatecznie dziecięca zostaje.
Czy wyprawa po pastę choć troszke pomogła?