reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

lajfik może to rozkojarzenie i rozespanie to właśnie pierwsze sygnały... ;-) ja miałam super wiele energii całą ciążę, a na 3 dni przed porodem to mi się ręki nawet podnieść nie chciało :-D a jak się zmusiłam i wyszłam z domu to na drugi dzień się zaczęło :-D:-D:-D

Może ..może ... teraz z kolei samymi piętami mnie smyra u góry .... zjadłam potrawkę z kurczaka na ostro i chyba zaczęła szaleć :-D:-D:-D położyć na razie się nie mogę bo dostanę zgagę :dry:.... no ale na deser są pączki z bitą śmietaną :zawstydzona/y::-p
Larkaa.... Aga coś pisała do Ciebie ???

reklama
mnie dalej ten brzuch nawala od rana, zapisuje sobie te skurcze
14:54
15:07
15:19
wizyta w wc
15:39
16:06
totalnie nieregularne, jak zwykle nic z tego nie będzie.
po co ja się tak męczę?
lepiej by było raz a dobrze urodzić, a nie tak na raty tygodniami :D

lajfik napisała mi wcześniej, że jak pozna jakiekolwiek decyzję co chcą robić to da znać, narazie cisza.

Martussa no właśnie Aga się nie chwaliła jakie będzie miał imię....może Intruz :-) już tak mu się chyba przyjęło.

A ja dziś byłam u siebie w szpitalu. Jutro mój gin idzie na urlop i cały przyszły tydzień go nie ma ( świnia z niego...jak na złość. mało tego nie będzie go w kraju!!!!) Więc napewno nie będzie go jakbym miała rodzić.
Byłam zapytać jak to wygląda z moim L4 bo mam do 14 lutego. Powiedział że już po przewidywanej dacie narodzin nie wypisuje się zwolnień tylko już powinien iść urlop macierzyński. Więc krzysiek niech lepiej szybko wyłazi bo stracimy na tym :(
A i jakby nic samo nie ruszyło to do szpitala mam się zgłosić 17-ego jako przeterminowana. Pewnie będą wywoływać. Mam nadzieje że się "wyrobie" do tego czasu
Popytałam jeszcze pare bzdetów. No zobaczymy jak to będzie. Strasznie chciałabym rodzić w tygodniu. Najlepiej od 7 do 14.30 :)

Ciekawe jak tam Aga
:)

Larkaa a te twoje skurcze są cały czas takie same czy się nasilają ??? i po ile trwają ??....

Martussa no właśnie Aga się nie chwaliła jakie będzie miał imię....może Intruz :-) już tak mu się chyba przyjęło.

A ja dziś byłam u siebie w szpitalu. Jutro mój gin idzie na urlop i cały przyszły tydzień go nie ma ( świnia z niego...jak na złość. mało tego nie będzie go w kraju!!!!) Więc napewno nie będzie go jakbym miała rodzić.
Byłam zapytać jak to wygląda z moim L4 bo mam do 14 lutego. Powiedział że już po przewidywanej dacie narodzin nie wypisuje się zwolnień tylko już powinien iść urlop macierzyński. Więc krzysiek niech lepiej szybko wyłazi bo stracimy na tym :(
A i jakby nic samo nie ruszyło to do szpitala mam się zgłosić 17-ego jako przeterminowana. Pewnie będą wywoływać. Mam nadzieje że się "wyrobie" do tego czasu
Popytałam jeszcze pare bzdetów. No zobaczymy jak to będzie. Strasznie chciałabym rodzić w tygodniu. Najlepiej od 7 do 14.30 :)

Ciekawe jak tam Aga
:)
Kurcze ale masz wyznaczone godziny jak w Stoczni :-D:-D:-D
Ja tez bym wolała rodzić w dzień :tak:

lajfik cały czas od rana takie same, a ile trwają to ja wiem....ze 30 sekund. Ale tak jak pisałam wcześniej, byłam rano na KTG i to "totalnie nie to" ;/
boli mnie jak kruca fiks, doktor sam powiedział, że dlatego mam już rozwarcie na 2 palce, bo to rozwieranie się szyjki odbywa się etapami od dłuższego czasu, i że podobno to jest plus, bo będę krócej rodzić, bo mam za sobą etap rozwierania sie szyjki. Ale jak będzie na serio to się okaże.
kraf ja też dostałam zwolnienie tylko do terminu porodu ;/ jeszcze kurde dziś wydałam 180 zł na wizytę - szlag by to trafił, tyle kasy. Miało jej nie byc :)
To jak będziesz szła do szpitala to ile po terminie? 3 dni? szybiutko :) we wro dopiero po minimum 7 dniach przyjmują.

reklama
lajfik cały czas od rana takie same, a ile trwają to ja wiem....ze 30 sekund. Ale tak jak pisałam wcześniej, byłam rano na KTG i to "totalnie nie to" ;/
boli mnie jak kruca fiks, doktor sam powiedział, że dlatego mam już rozwarcie na 2 palce, bo to rozwieranie się szyjki odbywa się etapami od dłuższego czasu, i że podobno to jest plus, bo będę krócej rodzić, bo mam za sobą etap rozwierania sie szyjki. Ale jak będzie na serio to się okaże.
No to rzeczywiście nie to :dry:pozostaje czekać ...ja mam też wrażenie jakby główka małej była między moimi udami ...taki ucisk :szok:
...bożeee a czemu tak dużo kasiory ta twoja wizyta ??? Co ty miałaś zabiegi SPA jeszcze robione:-D:-D:-D

Do góry