reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
No, age jednak na patologie przyjmują, siedzi biedna na Izbie i czeka na zmiłowanie boskie

No to teraz czekamy AGA POWODZENIA :-):-):-):-)

...Larkaa ty też już na końcówce :sorry2:....kurcze ja mam na dziś termin nr.1 a na jutro termin nr. 2 ... Idę z mamą na zakupy ...połazić ..jak już wspominałam zaczynam robić się nerwowa ... :-p;-)Larkaa co masz dzis na obiad dobrego :confused::-p...
Dziś w nocy ochlałam się mlekiem:sorry2: a rano spotkanko z białym uchem :baffled:
Golimek może jednak nie urodzisz po terminie jak Ci lekarz gadał ;-);-);-)
Meg...halllo jak u Ciebie dziewczynoooo :-D:-p
Martussa ..mój M mówi że mam rodzić w sobotę a nie dziś :dry:
Emkamek ...daj znać jak po wizycie ..kiedy u Ciebie wywołują jak coś ???

lajfik no to razem już przeterminowujemy się :D
ja 1 termin miałam 3 dni temu :D Jutro mam nr 2, a w poniedziałek nr 3 :D
A na obiad dziś lekko a witaminowo mianowicie - barszczyk ukraiński :)
matussa a dostał imię, tylko aga nie chwaliła się nim nikomu, co by uniknąć sytuacji jak ja z Maliną. Zanim doszłam do 8 miesiąca to już tyle sprzeciwów było, że zrezygnowałam :D aga jest twarda i obstawia mocno przy swoim :D

a ja dziś nic nie robię - leżę
tak mnie od wczoraj brzuch nawala, że nawet nogą mi się nie chce ruszyć, a co tam
szkoda tylko, że mąż lodów nie chce mi kupić :(

Gdybym miala termin na dzis na pewno tez by mi sie stres udzielal i bylabym nerwowa.... A za tydzien to juz czuje co sie bedzie dzialo ;-)
Teraz juz kazdego dnia wyczekuje jakis objawow i staram sie jesc jak najwiecej puki moge :-D

O tak z tym jedzeniem to sobie dziewczyny nie żałujcie, ja teraz też nie odpuszczam żadnego posiłku i dogadzam sobie kulinarnie :-) przy pierwszym porodzie to oprócz skurczy strasznie doskwierał mi głód. W dzień porodu rano miałam wizytę u lekarza więc się strasznie grzebałam i zjadłam tylko łyżkę dżemu, po wizycie od razu odeszły mi wody więc już nic nie mogłam jeść i tak do 21.00 - normalnie masakra, pomimo bóli porodowych czułam jak mnie w żołądku skręca z głodu :baffled:
A po porodzie dietka :-(

reklama
Też nerwowa się robię...mała ospała się zrobiła i rzadziej się rusza ;/ jutro idę na ktg to się pewnie trochę uspokoję.
Lajfik, pewnie dołączę do przeterminowanych:-pnie mogę się wyłamywać;-)

Do góry