reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Aguś- to jutro dopiero Ci powiedzą, co zamierzają??:szok: dżizas!! sadyści!

13-letni tatuś?? ja jakoś też nie wyobrażam sobie np mojego 16-letniego bratanka w roli ojca... chociaż rok temu jego koleżanka została mamą... tatusiem moj równolatek... i im nasz kraj chyba nie zapewnia takiej socjalki...:rofl2:

reklama
Wątpie, przynajmniej nie słyszałam o takiej hojności ze strony naszegopaństwa, żeby jakieś socjalne wypłacali nieletnim rodzicom. Pewnie jedyne na co mogą liczyć to na swoich rodziców i rodzinne w wysokosci ok 40 zł. miesięcznie.. porażka..
chociaż kto wie...pewnie różnie jest.

Moja chrześniaczka urodziła dziecko w wieku 16 lat. Niejedna doświadczona matka nie potrafi zadbać o dziecko tak jak ona. Tatuś dziecka 5 lat starszy od niej - ma poukładane w głowie. Ale takie przypadki chyba nie często występują w naturze.

Hej, Laseczki;-) Jutro poczytam co pisałyście, bo dzisiaj nie mam kiedy. W każdym razie w dwupaku jestem nadal.
Miłego wieczoru:*

Moja chrześniaczka urodziła dziecko w wieku 16 lat. Niejedna doświadczona matka nie potrafi zadbać o dziecko tak jak ona. Tatuś dziecka 5 lat starszy od niej - ma poukładane w głowie. Ale takie przypadki chyba nie często występują w naturze.
no niestety nie czesto, czesto sie za to słyszy o sytuacjach wręcz odwrotnych :-( takich, że tacy młodzi ludzie nie potrafią sie oswoic z nową sytuacją i nie sa w stanie jej zaakceptować. Nie wiem czy ta moja kuzynka bylaby dobra matka, bo trudno mi to ocenić, ale mimo wszystko sobie jej nie wyobrażam w roli mamusi , tzn jeszcze nie teraz :)
:-) apropo chrześniaczki i jej partnera to podziwiam takich młodych odpowiedzialnych ludzi i troche zazdroszcze, bo ja tam sie w dalszym ciągu boje tego macierzyństwa, bycia mamusią i wogóle. Mam nadzieje, że nie jestem nienormalna i Wy też tak czasem macie?

u mnie od 18stej skurcze:-):-):-) boli jak cholera ale się cieszę:-p od 18stej do 21stej nieregularne były..teraz mam co 10, 12 minut..po prysznicu nie przeszło..zaraz wezmę drugi i zobaczymy co z tego będzie..mam nadzieję, że w końcu się coś rozkręci:tak:bo ile można czekać??mężuś pojechał do brata po samochód..bo nasz sie zepsuł:sorry2: a ja pod prysznic:blink: trzymajcie kciuki..;-)

reklama
Do góry