reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

My też cały weekend spedziliśmy na polku :) W sobote byliśmy na spacerze po plantach w strone wawelu i na rynku w sumie 5 h :) Maksiu jest baaardzo grzeczniutki na takich spacerkach :) A w sobote caly dzien na balkownie i 3 h na spacerze. 2h w poludnie i godzinka kolo 17. :) Mam nadzieje, ze nie przeholowalismy z tymi spacerami. Cos pokasluje, ale niewiem czy to to, czy dlawi sie slina, bo zaczal sie slinic.

a w czwartek w koncu po polrocznej przerwie jedziemy do mojej rodzinki do rzeszowa. ale sie stesknilam. :)

reklama
kocyki rewelacja muszę babci pokazać to bedzie na chrzest prezent.
A my naszą Igusie chrzcimy dopiero w lipcu, chyba nie za poźno jak myślicie, wcześniej mamy sesję w szkole i terminy się nakładaja u nas w kościele tylko w 2 i 4 niedzielę są chrzciny.

My też cały dzień na dworze, o 11 karmię Helkę a potem prawie do kąpieli na ogrodzie jesteśmy, nawet ją tam karmię, trochę gorzej tylko z przewijaniem.
Ardzesh, jak chusta??? Milka już polubiła noszenie??? Dla mnie jest to cudowna rzecz, naprawdę przy dwójce dzieci przydaje się:-) A Helka uwielbia być motana i odjeżdża w chuście:-D

A my naszą Igusie chrzcimy dopiero w lipcu, chyba nie za poźno jak myślicie, wcześniej mamy sesję w szkole i terminy się nakładaja u nas w kościele tylko w 2 i 4 niedzielę są chrzciny.

a co to komu szkodzi!
niektórzy chrzczą jak dziecko ma nawet parę lat :-)
na to nie ma terminu :-D:-D:-D

My też będziemy robić chrzciny na wakacje.

Ardzesh, jak chusta??? Milka już polubiła noszenie??? Dla mnie jest to cudowna rzecz, naprawdę przy dwójce dzieci przydaje się:-) A Helka uwielbia być motana i odjeżdża w chuście:-D
Wiesz co, mija prawie miesiąc od zakupu. A do 30 dni miałam czas na wycofanie się z zakupu. Ale postanowiłam nie poddawać się! :-) Nie oddam jej!
Przestudiowałam znowu płytę. Najpierw pożyczoną chustę nosidełko od AbEjKi - włożyłam ją i jakoś to przeżyła. Chwilę pochodziłam i nie płakała :szok:.
Później zamotałam ją w tej nowej - długiej i znowu cisza... ale po 5 minutach wpadła w ryk :( Ale znowu się nie poddaję!
Wczoraj na spacerze spotkałam panią w wózku. Skomentowałam tylko stan naszych chodników - dziurawych na maxa. Wózek telepie na wszystkie strony :) A ona mi odpowiada "jest inne wyjście - chusta" na co ja jej, że to mój słaby punkt. Nawiązałyśmy rozmowę i zaprosiła mnie na warsztaty w Katowicach. Raz w miesiącu. Więc poszukałam w necie. Wczoraj się zarejestrowałam i napisałam czy spotkanie aktualne i już mam dwie propozycje spotkań z chustomaniakami z Gliwic żeby mi pomóc :)))))
a jeszcze ci sie pochwale, przed chwila robilam snadanie i mialam mala w chuscie i ZASNE3LA MI W NIEJ :)
(wlasnie sie obudzila i ma problem z gazami :(

tez w lipcu niestety :zawstydzona/y: juz bym chciala miec to za soba ale sie nie da :crazy:

reklama
Do góry