reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Dziewczyny ale dawno mnie tu nie bylo zajelam sie przeprowadzka , a w Polsce goraco Gabrys nie przyzwyczajony caly sie poci :-) ale za to czesciej moze powietrzyc pupcie bo w Irlandii to nie mogl , niestety woda tu inna i mu nie poluzyla boli brzuzek kupilam Dobrawe butelkowa i teraz mu taka daje no i herbatki pije ogrom bo tak goraco :-) Pozdrawiam dziewczyny:-)

reklama
jak tam wekend majowy wam minął?
J dobrze już u ciebie?
Jolek może on zazdrosny o Nikosia?
Z tym ubieraniem po karmieniu to u mnie nie zdaje egzaminu bo Zosia lubi na przewijaku leżec szczególnie bez pieluszki Dużo się wtedy rusza i jej się ulewa niestety.Ale u nas przebieranie to nie problem wiec przed karmieniem to robie,chyba że zrobi mi niespodzianke do czystej pieluszki. Ja spotkałam wczoraj swoją byłą nauczycielke z przedszkola i powiedziała mi że dzieci urodzone w 2009 roku będą spokojne i bardzo mądre:tak:

maggie 79 u mnie placz przy zmianie ubrania tylko gdy maly jest glodny... ale czasem trzeba ;-) po jedzeniue to juz ulewaloby mu sie.... za to wyjmowania z wanienki bardzo nie lubi - w jednym momencie marznie biedny i sie uspokaja dopiero jak go ubierzemy

mary 105
weekend majowy na spacerku spedzilismy :-) piatek w lasku wolskim kolo ZOO - nie weszlismy do srodka bo strasznie duze kolejki byly), sobota na spacerku po osiedlu, a w niedziele u znajomych w domq na grilu :cool2:
choc tyle dobrze ze Maciek uwielbia podrozowac.... odglos silnika jest dla niego zbawienny :sorry2:

Oj dziewczyny nie mam czasu na forum:-:)-:)-( Za tydzień obrona i muszę się troche pouczyć. Nic nie pamiętam z tych cholernych studiów i boję się, że nie obronie się ;/

golimek spokojnie ;-)postaraj sie skupic na nauce a na pewno wszystko pojdzie rewelacyjnie :-D

my już po chrzcinach :D MAksiu spisał się rewelacyjnie, na chrzcie cały czas smiał się i gadał :D Nie moglismy powstrzymać smiechu hihiih. Taki kochany był. Potem cały dzien albo spał, albo się bawił z wszystkimi :D On uwielbia towarzystwo. Najlepiej jak siedzi na kolankach :D Moze wszystkich oglądac.
Uwielbia się bawić swimi rączkami, ssanie kciuka to juz na porządku dziennym. Bez tego nie uśnie. Zaczyna chwytać zabawki. JEstem z niego baardzo dumna :D

habcia super że Maksio był grzeczny. nasze dzieci już coraz większe i coraz grzeczniejsze będą z każdym dniem:-)

reklama
To prawda że będą grzeczniejsze:) Zosia też już wyma****e grzechotkami na prawo i lewo, ślicznie potrafi je utrzymac, pod karuzelą w ciągu dnia potrafi wyleżec godzinę, tak ja to wciąga:) Z główką nadal pracujemy, powoli odkrywa że można się podeprzec rączkami, ale jeszcze do końca się nie przekonała. Za to mnóstwa gada: gry, gia, nia, aeee i tak dalej, no i śmieje się na głos!:-DRączki też nieustannie lądują w buzi.

Do góry