reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
w Miami wkurza mnie ten blondyn o twarzy zgnębionego pudla i to w sam raz bez namiętności oglądam, NY lepsze

:-D:-D:-D:-D:-D blondyn jest dobry ;-) tez CSI namietnie kiedys ogladalam, ale raz ze blondyn ma wiecznie te same beznamiętne pozy, a dwa ze w sumie kazdy odcinek taki sam. tez wolalam NY czy las vegas - bardziej roznorodne byly te odcinki. ale odkad odkrylam housa, zapomnialam o CSI :-) i jeszcze hotel babilon na tvn style oglądam :-) seriale są teraz o tyle dobre, ze wieczorem jak maly zasnie to mam juz sile tylko na cos krótkiego. ale dzisiaj zostawiam młodego z tatusiem i jade do kina na Vicky Cristina Barcelona - ponoc dobre i juz sie nie moge doczekac :-) mam nadzieje,ze nie zasne w kinie;-)

I co ardzesh otwierasz czy nie :eek::-p
No otwieram, otwieram :) Chodziło mi o to, że paczka jeszcze nieotwarta więc żadnej nie zużyłam i nie mam jeszcze swojej własnej opinii :-p;-):-D
a ja nadal wierna rossmanowskim :-):-):-), i już nabyliśmy 4 bo trójki przynajmniej bella przeciekają i po drzemce wczorajszej 4h Jurand wstał osiusiany po same pachy:-D:-D:-D
Ja też wierna rossmanowi :) ale 2 były najlepsze! w 3 już nie ma zakładek na kupę.
Chociaż nie wiem po co ta zakładka, bo ostatnio jakoś nie lecą na plecki. :rofl2:
A moje maleństwo wciąż ma pieluchy 3 i jeszcze chyba długo będzie je mieć. Ona chyba sporo je, a mało rośnie i tyje :eek: Jeszcze 9 dni do wizyty u pediatry i oficjalnego ważenia. :sorry:

Ależ z Was telemaniaczki ;-) No może nie wszystkie ;-) Ja to w tv oglądam jak mi się uda Nianie (ale widzę że już powtórki puszczają) i M jak mdłości, ale już tyle razy mówiłam, że przestanę...ech zaraza!
Co do pieluch my od początku Huggisy i nam najbardziej pasują - teraz nie było to mąż wziął pampersy ale śmierdzą mi..nie lubię tych wkładów zapachowych. Kuba przesiurywał wszystkie oprócz Belli ..Weronika jak narazie nie ;-)

my cały czas pampersy active baby 3:tak: jak dla mnie są super..tylko ta cena:baffled: miałam jedną paczkę happy jak dla mnie też ok..są bardzo wysokie..więc kupa nie ma jak wylecieć..musze spróbować tych z lidla rossmana i biedronki;-)

my cały czas pampersy active baby 3:tak: jak dla mnie są super..tylko ta cena:baffled: miałam jedną paczkę happy jak dla mnie też ok..są bardzo wysokie..więc kupa nie ma jak wylecieć..musze spróbować tych z lidla rossmana i biedronki;-)

ja probowalam wszystkich :) najlepsze sa z lidla, dlugie, wec kupka nie wyplynie, bardzo chlonne i mieciutkie. Z biedronki tez sa ok, ale mniej chlona i sa twarde. rossamna są mieciutki, tylko zbyt krotkie i kupka z nich wyplywa.

W poniedziałek byłam w kancelarii w Kościele, żeby załatwić pozwolenie na chrzciny w innym Kościele :) Siedzimy w poczekalni, pełno ludzi, a Mila gaworzy i gaworzy. Wszyscy zachwyceni małą. Była u mnie na rączkach. W pewnym momencie zaczęła zaczepiać obcą babkę obok mnie :-D Normalnie ciągle jej chwytała do rączki bluzkę i ciągnęła. Kobieta miała ubaw po pachy. Strasznie się z niej śmiałam. Kochane dziecko :))
byliśmy jeszcze na zakupach i ogólnie dzień mieliśmy bardzo aktywny i Mila mało spała. Tak ją wykończyliśmy, że wieczorem jak ją wykąpaliśmy, chciałam dać jej cyca a ona tylko jak go zobaczyła to zasnęła :) Nie pojadło dziecko... I pierwszy raz od 1,5 miesiąca obudziła się w nocy o 2 na papu :-DZjadła jednego cycocha i spała do 10 :-D:-p
Dzisiaj nocka po staremu :)
wiecie co?! Z każdym dniem coraz bardziej zako****ę się w Mili :))) Jest słodka. Taka do schrupania. I nie mogę się opanować, żeby jej nie całować :-D:-p

A pogoda paskudna. Leje. Siedzimy w domu. Wyjdziemy dopiero po obiedzie do drugiego Kościoła załatwiać chrzest do końca.

reklama

Załączniki

• 7932354.jpg
    7932354.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnia edycja:
Do góry