aga221122
mama Jurandzika :))
a ja nadal wierna rossmanowskim :-):-):-), i już nabyliśmy 4 bo trójki przynajmniej bella przeciekają i po drzemce wczorajszej 4h Jurand wstał osiusiany po same pachy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w Miami wkurza mnie ten blondyn o twarzy zgnębionego pudla i to w sam raz bez namiętności oglądam, NY lepsze
No otwieram, otwieramI co ardzesh otwierasz czy nie![]()
Ja też wierna rossmanowia ja nadal wierna rossmanowskim :-):-):-), i już nabyliśmy 4 bo trójki przynajmniej bella przeciekają i po drzemce wczorajszej 4h Jurand wstał osiusiany po same pachy![]()
my cały czas pampersy active baby 3jak dla mnie są super..tylko ta cena
miałam jedną paczkę happy jak dla mnie też ok..są bardzo wysokie..więc kupa nie ma jak wylecieć..musze spróbować tych z lidla rossmana i biedronki;-)
jak one sie nazywaja dokladnie , bo moze u nas sa taki same ;-)a my zatrzymaliśmy się na pieluchach z Lidla. Rozmiar 4. Jak dla mnie są spoko no i 50 szt kosztuje 25 zł.
jak one sie nazywaja dokladnie , bo moze u nas sa taki same ;-)