reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
poznań też paskudnie deszczowy dzisiaj :wściekła/y:
w wózku juz nie daje czapki jak jest ciepło, bo młodemu łepek sie pocił. ale jak go wyciągam z wózka to zakladam cieniutką czapeczke. jeszcze sie boje mojego łysolca trzymac bez czapki.

No mamy takąnadzieję :-D:-D:-D:-D:-D
U nas taka pogoda ekstra, że ja dzień w dzień z małą w ogrodzie albo na plażę śmigam żeby w domu nie siedzieć.:cool2::cool2::tak: Swoją drogą to czy zawsze ubieracie dzieciom czapeczki?? Bo tu to tylko moje w czapeczce siedzi...:confused2::eek:
dzień dobry mamusie:-):-):-)-
nareszcie mam słoneczko !!!!!!!!
już wczoraj było ładnie , ale nie chciałam zapeszać;-).
pbg-my nie nosimy czapeczki przktycznie wcale, Max ma tylko jedną taką niebieściutką ale ona jest tylko na słoneczko, jak byłam z nim na plaży to nie miał, ale np. do Zoo mu założyłam, tak więc my ją zakładamy na otwarte słońce, Max tą czapeczke ma na ostatnich fotkach co dodałąm.

A u nas ladne słoneczko, chociaz nie cieszę się za bardzo o to może się w każdj chwili zmienić.

Pbg my tez nie nosimy czapeczki, chyba, że słoneczko świeci to owszem. Natomiast jak jest zimno zakłądam czapeczkę jak jest wiatr.

a u nas dzisiaj pizdzi jak nie powiem gdzie;-)
no a my dzisiaj mamy 8 rocznice slubu, bozzszzze ale ten czas leci i ja tak długo wytrzymałam z tym moim chłopem:-D
a co do czapeczek to ubieramy takie cieniutkie czapusie albo kapelusiki, owszem jak lezy w wozku czy w nosidle gdzie jest cien to jej sciagam ale przy sloncu czy wietrze ubieramy

My też cały czas w czapeczce ale takiej cieniutkiej.

dziewczyny przepraszam że rzadko teraz zaglądam i mało pisze ale musicie mi to wybaczyć ponieważ odliczam dni do piątku i żyję tylko tym zabiegiem. ciąglę patrzę czy kacperek się dobrze czuję i czy wszystko ok że pomału dostaję na głowę od tego myslenia:eek:

pozdrawiam was wszystkie

U mnie młoda nosi czapeczce non stop (przy wyjściu z domu) - przewrażliwiona jestem, muszę to zmienić :O

jezyk biedna jesteś, ja też bym umierała z nerwów.
aga gotowanie na parze jest najlepsze! mniam mniam

reklama
My też cały czas w czapeczce ale takiej cieniutkiej.

dziewczyny przepraszam że rzadko teraz zaglądam i mało pisze ale musicie mi to wybaczyć ponieważ odliczam dni do piątku i żyję tylko tym zabiegiem. ciąglę patrzę czy kacperek się dobrze czuję i czy wszystko ok że pomału dostaję na głowę od tego myslenia:eek:

pozdrawiam was wszystkie

Jezyk pozdrawiam :-) bedzie dobrze zobaczysz:tak:

Do góry