reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
pierwsze co by mnie mogło wprowadzić w depresje to przekroczenie 100kg wagi:szok::-:)szok:, a drugie -to utrata zmywarki:szok::-:)szok:

ja właśnie oblizuje sie po drugiej kolacji...to by bylo na tyle z mojej słabej silnej woli jesli chodzi o niejedzenie kolacji :zawstydzona/y: na szczescie nie ciągnie mnie do slodyczy, ale za to piwko znowu jest codziennie :zawstydzona/y: ale w taka pogode jak jest zimne, to takie dobre :-)

ja właśnie oblizuje sie po drugiej kolacji...to by bylo na tyle z mojej słabej silnej woli jesli chodzi o niejedzenie kolacji :zawstydzona/y: na szczescie nie ciągnie mnie do slodyczy, ale za to piwko znowu jest codziennie :zawstydzona/y: ale w taka pogode jak jest zimne, to takie dobre :-)
oj labudka aleś mi smaka narobiła a tu niestety owoc zakazany

ups, sorka :sorry2: wiśnia ze mnie, nie pomyślałam jak sama cierpiałam jeszcze 2 tygodnie temu, ze nie moge popiwkować :sorry2: a tak naprawde jest gorzkie i niedobre i tej wersji sie trzymajmy ;-)

oki oki daje rade
ach przypomniało mi się że kiedyś był temat odkopywania dzieci podczas snu. Moja mama mówiła że jak ja się odkopywałam to rogi kołderki wiązała tasiemkami i do szczebelek przywiązywała i nie dało rady się odkryć

ardzesh - super, no to doczekalas sie, zobaczysz, ze zmywarka nagle zrobi sie tyle wolnego czasu, a i naczynia czystsze :tak: U nas zmywarka chodzi codziennie, czasem nawet 2 razy dziennie :tak:

ardzesz gratuluję, a do wolnego czasu dojdzie jeszcze porządek w kuchni, bo sterta garów do mycia zniknie w zmywarce :tak: jak wyremontuję do końca kuchnię to zmywarkę też kupię :happy2:

Ardzesh ..tak..tak:-):-) ..zmywarka jest najlepsza martwa rzecza jaka wymyslili :-D
Gratulejszyn!!!!! Sprytna babka z Ciebie ;-)

mialam sie pytac juz dawno ...czy ty nosisz jeszcze Milke w chuscie ???

Jolek ....do doniczki:-D:-D:-D ale sie usmialam :-D:-D:-D

reklama
Ardzesh mialam sie pytac juz dawno ...czy ty nosisz jeszcze Milke w chuscie ???
Tak :) staram się. Ale nie tak często jakbym chciała. Ostatnio kazałam mężowi napompować koła w wózku, a do wózka dołączyli taką pompkę, że zamiast wsysać to wyssała powietrze i mieliśmy flaka. A Mila już ubrana i przyszykowana do spaceru (jeszcze było chłodniej niż teraz). Mila zaczęła wrzeszczeć, że chce już iść a my pikuś. Zamotałam małą w chustę i heja na spacer, a mąż koła do reklamówki i poszedł na stację benzynową :)
Ale mam problem, bo Mila urosła i jej głowa po zamotaniu jest na poziomie mojej buzi. Pewnie da się to jakoś ominąć, ale ja nie umiem. Muszę iść na spotkanie chustomam w Katowicach :)
A poza tym... teraz przy 30 stopmniowych upałach nie miałabym sumienia motać małą. W chuście grzeje się i mama i dzidzia (ciało grzeje ciało) a do tego jeszcze są trzy warstwy materiału zachodzące na dzidzię :zawstydzona/y: nie nadaje się na takie upały.

Do góry