reklama
pierwsze co by mnie mogło wprowadzić w depresje to przekroczenie 100kg wagi:-
szok:, a drugie -to utrata zmywarki
:-
szok:
ja właśnie oblizuje sie po drugiej kolacji...to by bylo na tyle z mojej słabej silnej woli jesli chodzi o niejedzenie kolacji

oj labudka aleś mi smaka narobiła a tu niestety owoc zakazanyja właśnie oblizuje sie po drugiej kolacji...to by bylo na tyle z mojej słabej silnej woli jesli chodzi o niejedzenie kolacjina szczescie nie ciągnie mnie do slodyczy, ale za to piwko znowu jest codziennie
ale w taka pogode jak jest zimne, to takie dobre :-)
oki oki daje rade
ach przypomniało mi się że kiedyś był temat odkopywania dzieci podczas snu. Moja mama mówiła że jak ja się odkopywałam to rogi kołderki wiązała tasiemkami i do szczebelek przywiązywała i nie dało rady się odkryć
ach przypomniało mi się że kiedyś był temat odkopywania dzieci podczas snu. Moja mama mówiła że jak ja się odkopywałam to rogi kołderki wiązała tasiemkami i do szczebelek przywiązywała i nie dało rady się odkryć
mamaflavii
Mama Flavii i Julianka
ardzesh - super, no to doczekalas sie, zobaczysz, ze zmywarka nagle zrobi sie tyle wolnego czasu, a i naczynia czystsze
U nas zmywarka chodzi codziennie, czasem nawet 2 razy dziennie 

lajfik
Kuba i Kaja;*
a kogoLajfik załapała bakcyla w opierniczaniu![]()
![]()
![]()

lajfik
Kuba i Kaja;*
Ardzesh ..tak..tak:-):-) ..zmywarka jest najlepsza martwa rzecza jaka wymyslili 
Gratulejszyn!!!!! Sprytna babka z Ciebie ;-)
mialam sie pytac juz dawno ...czy ty nosisz jeszcze Milke w chuscie ???
Jolek ....do doniczki

ale sie usmialam 

Gratulejszyn!!!!! Sprytna babka z Ciebie ;-)
mialam sie pytac juz dawno ...czy ty nosisz jeszcze Milke w chuscie ???
Jolek ....do doniczki

reklama
TakArdzesh mialam sie pytac juz dawno ...czy ty nosisz jeszcze Milke w chuscie ???
Ale mam problem, bo Mila urosła i jej głowa po zamotaniu jest na poziomie mojej buzi. Pewnie da się to jakoś ominąć, ale ja nie umiem. Muszę iść na spotkanie chustomam w Katowicach
A poza tym... teraz przy 30 stopmniowych upałach nie miałabym sumienia motać małą. W chuście grzeje się i mama i dzidzia (ciało grzeje ciało) a do tego jeszcze są trzy warstwy materiału zachodzące na dzidzię