reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
HEJ BABECZKI
nas nie ma w domku, bo cały czas się działkujemy. to zamiast urlopu w tym roku. dalej nie wyjeżdżamy, tylko na tą działkę. dziś przyjechaliśmy, bo do dentysty idę, ale we czwartek wieczorem wracamy na działkę, jeszcze na ten weekend. potem nie wiem, czy będzie Warsaw, czy też działkowanie.

dzieciaczki moje ok. zdrowo rosną i są grzeczne :-)
pozdrawiam wszystkich!!!
i postaram się co nieco nadrobić, ale nie obiecuję, przy takiej produkcji :szok:
:-D:-D:-D
odpoczywaj na działeczce, potem będziesz nadrabiać, super że z dzieciaczkami ok:tak::tak::tak:
elvisek a właśnie się ostatnio zastanawiałam, gdzie się podziałaś :O baw się dobrze!! :)

Dziewczyny, a ja dziś zaliczyłam takiego 'buraka', że dawno tak głupio mi nie było.
Pojechaliśmy z mężem na zakupy, ale w trakcie jazdy młoda tak się obrzygała, a ja nie miałam nic na zmianę, że odrazu do domu wróciliśmy. Jeszcze tylko na chwilę skoczyłam to SuperPharmu po gumki. No i wbiegam do tego sklepu, przeszukuję taką wielką półkę z kondomami i szukam naszych, ale nie ma! wywracałam pudełka, sięgam za regał...nie ma! Odwracam się stoi jakiś facet i się tak na mnie dziwnie patrzy jak na dziecko (wiele osób mówi, że wyglądam na naście lat), więc ja zrobiłam takiego strasznego buraka, że myślałam, że zapadnę się pod ziemię. On w końcu poszedł, ale ciągle się odwracał i patrzył na mnie-na kondomy- na mnie - na kondomy. Podbiegłam szybko do kasy, stoi taki starszy farmaceuta pyta się co dla pani, więc kładę te gumki na blacie. Kolejny patrzy się na mnie jak na kosmitę...mnie się ręcę trzęsą, gęba cała czerwona, sięgam po portfel, a tu jeszcze w torebce uruchomiła mi się zabawka kaliny, z piosenkami i odgłosami zwierząt to facet w ogóle prawie mnie zabił wzrokiem :D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D hahaha... muślałam że mi boczki rozerwie, ty to się masz...hahaha....:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Kochane dziewczynki :-)
Dzisiaj wieczorkiem wyjezdzam do Polski ...
bede podlaczona do sieci ..ale przez pierwsze dni nie bedzie mnie za wiele ....;-)

Nie balagancie za duzo na forum i piszcie w odpowiednich watkach :-);-):-p
Sciskam
Lajfik

<
baw się dobrze, wracaj opalona, bo tu u nas tego słoneczka to jak kot napłakał, no i nie martw się nie narozrabiamy, przecież my wszystkie grzeczne dziewczynki jesteśmy;-);-);-);-):-D:-D:-D

nimfii wszystkiego najlepszego
andreszh zycze by maz Ciebie jednak milo zaskoczyl
miki daj znac jak z Maxsiem koniecznie trzymam kciuki
lajfik wypoczywaj teskno za Toba bedzie
:tak::tak::tak:

Monia ja mieszkam na 3 pietrze mam taki ciezki wozek ze jestem od mojego M totalnie uzalezniona na klatce wozka nie zostawie bo a noz mi ktos buchnie
Larkaa ja tez wygladam zwsze wygladalam mlodo na jakies 15- 16 lat ludzie mnie pytaja czy wioze w wozku braciszka czy siostrzyczke :szok: nie zartuje :-D

Nie wiem czy wam pisalam ze jestesmy w trakcie szukania mieszkania jutro idziemy ogladac fajne i niedrogie mam nadzieje ze niedlugo bedziemy na swoim i Gabcio bedzie mial swoj pokoik :tak:

A u nas pogoda ladna az za goraco wyszlam z Gabrysiem na spacerek juz o 9.00 rano a upal doskwieral w popoludnie to sie nawet nie ruszamy bo maly by sie roztopil w tym glebokim wozku chyba czas przymierzyc sie do spacerowy :-)

elvisek a właśnie się ostatnio zastanawiałam, gdzie się podziałaś :O baw się dobrze!! :)

Dziewczyny, a ja dziś zaliczyłam takiego 'buraka', że dawno tak głupio mi nie było.
Pojechaliśmy z mężem na zakupy, ale w trakcie jazdy młoda tak się obrzygała, a ja nie miałam nic na zmianę, że odrazu do domu wróciliśmy. Jeszcze tylko na chwilę skoczyłam to SuperPharmu po gumki. No i wbiegam do tego sklepu, przeszukuję taką wielką półkę z kondomami i szukam naszych, ale nie ma! wywracałam pudełka, sięgam za regał...nie ma! Odwracam się stoi jakiś facet i się tak na mnie dziwnie patrzy jak na dziecko (wiele osób mówi, że wyglądam na naście lat), więc ja zrobiłam takiego strasznego buraka, że myślałam, że zapadnę się pod ziemię. On w końcu poszedł, ale ciągle się odwracał i patrzył na mnie-na kondomy- na mnie - na kondomy. Podbiegłam szybko do kasy, stoi taki starszy farmaceuta pyta się co dla pani, więc kładę te gumki na blacie. Kolejny patrzy się na mnie jak na kosmitę...mnie się ręcę trzęsą, gęba cała czerwona, sięgam po portfel, a tu jeszcze w torebce uruchomiła mi się zabawka kaliny, z piosenkami i odgłosami zwierząt to facet w ogóle prawie mnie zabił wzrokiem :D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

bede podlaczona do sieci ..ale przez pierwsze dni nie bedzie mnie za wiele ....;-)

Sciskam
Lajfik

<
miłego pobytu :-) bedziemy grzeczne:tak:

HEJ BABECZKI
nas nie ma w domku, bo cały czas się działkujemy. to zamiast urlopu w tym roku. dalej nie wyjeżdżamy, tylko na tą działkę. dziś przyjechaliśmy, bo do dentysty idę, ale we czwartek wieczorem wracamy na działkę, jeszcze na ten weekend. potem nie wiem, czy będzie Warsaw, czy też działkowanie.

dzieciaczki moje ok. zdrowo rosną i są grzeczne :-)
pozdrawiam wszystkich!!!
i postaram się co nieco nadrobić, ale nie obiecuję, przy takiej produkcji :szok:
:-D:-D:-D
udanego wypoczynku :-)

larkaa znam to :tak: mnie sie caly czas o dowod pytaja gdy kupuje alkohol bo mlodo wygladam i jest to strasznie irytujace :dry:

Sciskam
Lajfik

<

tak jest pani władzo;-):-):-)

mi przy pierwszej wizycie pediatra małego kazała odciągać mleko jak bym chciała na disco wyskoczyć, ale według niej lepiej jak bym z dzieckiem ten czas spędziła;-):tak: a dowodzik to standard niestety, chociaż raz nie miałam i na obrączkę przekonywałam ze mam 18:-)

elwisku wypoczywaj wypoczywaj .Śliczne zdjęcie

larka:-D:-D:-D:-D

Sciskam
Lajfik

<
miłego pobytu, a przecierz my nie bałaganimy:cool2:

a u nas piękna pogoda Niko z gołą dupcią cały dzień na dworze a ja obok w troju kąpielowym tylko z basenu mi zrobili oczko wodne bo rybek nawpuszczali i zero kąpania no chyba że pod prysznicem

reklama
właśnie obejrzałam w telewizji transmisje z pogrzebu Michaela Jacksona- strasznie mi przykro, juz dawno się tak nie poryczałam, boli mnie głowa, do miłego klikania jutro mamuśki:-:)-:)-(

Do góry