a ja dzisiaj byłam na pogrzebie mojej koleżanki która zgineła w wypadku zostawiła 2 córki jedna (8lat) jechała z nią i z jej mężem i leży w szpitalu po operacji i nawet nie wie że nie ma już mamy ale się uryczałam szok
koszmar :-
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja dzisiaj byłam na pogrzebie mojej koleżanki która zgineła w wypadku zostawiła 2 córki jedna (8lat) jechała z nią i z jej mężem i leży w szpitalu po operacji i nawet nie wie że nie ma już mamy ale się uryczałam szok
lajfik cieszę się
jolek to przykre, współczuję.:-(Ile nieszczęśc jest na tym świecie.
A my po tej całej przeprowadzce nareszczie dochodzimy do siebie. Łukaszowi kończy się właśnie 2 tyg. urlop. Jupiii , bo już głupiałam z nim.Życie z mężem na urlopie , to życie niezorganizowane.
![]()