reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

witajcie. jestem teraz strasznie zabiegana, nie wyrabiam z czytaniem Waszych postow :( w czwartek wieczorwm wrocilam ze szkolenia. Przez 4 dni my jako kadra kierownicza uczylysmy sie systemow, papierkow itp. Nic ze szkolenia produktowego. Mam takie same obowiazki co kierownik, a zarobki duzo nizsze. no, ale ciesze sie, ze pierwsza prace na umowe o prace zaczynam jako zastepca kierownika. Obowiazkow bardzo duzo, pracy tez. Pode mnia jest 5 dziewczyn wszystkie w moim wieku, albo starsze. Cieszę sie z tej pracy mimo wszystko :D Maksiu pojdzie do zlobka.

Dobrze zniosl 4 dniową rozłoke ze mna, mi bylo ciezej, ale potrzebowalam tego. Jest przekochany, grzeczny. Nie mam na co narzekac :D

Warszawa bardzo mi się spodobala. JEst sliczna!!!

Pozdrawiam Was i myślami jestem z Wami :) Kiedy tylko bede miala czas napiszę cos :)

reklama
agi u nas w sklepie z upominkami takie tablice 15zł kosztują, ewentualnie w sklepie "wszystko za 5 zł" są po 10zł, tak więc nie wiem jakie te za 100zł by były:confused::baffled:
habciu chyba zawsze dzieci gorzej znoszą rozłakę niż mamy. na pewno szybko się przyzwyczaicie do nowej sytuacji:-)

Szczerze mowiac nie przypadly mi do gustu te tablice,ale jesli komus sie podobaja to niech sobie je przyczepia gdzie tylko chce:-D

habcia super,ze wrocilas do pracy i rozwijasz sie zawodowo,moj zawod to jak narazie pelnoetatowa mama:-)i przyznam,ze bardzo mi ta praca odpowiada:-D;-)

sprawdziłam w internecie za38zł chodzą te tablice a nie za 7zł nad morzem nawet za tyle nie kupisz pytałam się osoby które posiada a co do 2 sprawy jestem dj radia ale teraz nie gram a jak ktoś chce to podam linka radia to się sam przekona bo są tam wypisani dl a larkaa nie wiedziałam że jesteś mutantem albo słoniem być w ciązy tele mc gratulację

rozbrajasz mnie kurduplu :-D:-D:-D

widzę że gorąco na watku.
Mi osobiście te tablice kojarzą się z istną tandetą i za nic w świecie nie przyczepiłabym czegoś takiego do wózka. a jeśli chodzi o cenę to u nas są po około 10-15 zł.

larkaa
dużo bym dała aby być takim słoniem jak Ty, naprawdę;-):tak::tak:

Habcia-gratulacje!!!
To wspaniale zajac sie czyms innym, po tylu miesiacach spedzonych w domu:) U nas troche inaczej, ja pracuje w domku, zalozylismy wlasny biznes , zebym mogla jednoczesnie zarabiac i byc z Matkiem:) mysle ze to dobry pomysl, zobaczymy jak sie to potoczy....
Co do tych tablic, to widzialam je juz parokrotnie i raczej bym u siebie nie zamontowala ale u innych wygladalo to zabawnie:)
Mam pytanie, kochane jak spieracie plamy z jedzenia na ubrankach maluszków?? Jak piore normalnie (30 C) to plamy zostają:((( Mam wygotowywac ubranka???

reklama
No po prostu muszę to napisać.
Wchodzę na forum i co widzę - jakieś dziwne posty (Agi0506 i Larkaa) Aż sięgnęłam do początku.
Przejrzałam posty Agi0506 na jej profilu. Dla mnie jesteś dziwna co najmniej. Piszesz niezrozumiałe posty bez dużych liter i znaków przestankowych (wiesz co to takiego?) Łamiesz nagminnie 3 pkt regulaminu BB Nie wiem co jeszcze, więc napisze tak :
Jeżeli chcesz zwrócić na siebie uwagę to zrób to inaczej. To pierwsze i ostatnie moje ostrzeżenie!

Habcia a gdzie ten Mothercare? I czy jest tam pierońsko drogo? ;-) Może kiedyś przypadkiem tam wejdę ;-)
Co do plam - najlepiej zaraz po ubrudzeniu zaprać w zimnej wodzie z mydłem - odplamiaczy też używam i potem jak Anius

U nas po staremu. Dzieci zdrowe, a my tylko padamy z sił...
Pozdrawiam!

Do góry