Tak apropos wcześniejszych postów, to ja jestem rodowita Warszawianką ale zawsze bardzo kochałam Kraków, choc wiem że nie mogłabym sie przyznac skąd jestem bo bym pewnie po buzi dostała. Denerwuje mnie ta niechęć do Warszawiaków, tylko mała ich część to wiesniacy przynoszący wstyd miastu. Nieliczni zadzieraja nosa " a co- stolyca". A większość to normalni ciężko pracujący ludzie, którzy tak jak inni miastowi musza wdychać smród spalin
reklama
larkaa
Fanka BB :)
antar my akurat z mężem mieliśmy okazję spotkać kilku niefajnych Warszawiaków (nie obrażając Ciebie), w takim sensie, że jako ludzie do imprez super, ale gościnność na poziomie -1
a co do agi mi ta kobita zalazła za skórę w momencie, jak my na wątku 'Uroda...' żaliłyśmy się na swoje mankamenty urodowe po porodzie, a ta wyskoczyła jak filip z konopi i to na co się żaliłyśmy zaczęła określać mianem OKROPNE. No sorry, my tam się żalimy, pocieszamy się razem, a tu jakaś obca baba wchodzi i jeszcze nas dobija. W dodatku pisze jakby codziennie do śniadania przyjmowała garść halucynów i wymądrza się jaka to ona jest najfajniejsza i co ma najlepsze.
a co do agi mi ta kobita zalazła za skórę w momencie, jak my na wątku 'Uroda...' żaliłyśmy się na swoje mankamenty urodowe po porodzie, a ta wyskoczyła jak filip z konopi i to na co się żaliłyśmy zaczęła określać mianem OKROPNE. No sorry, my tam się żalimy, pocieszamy się razem, a tu jakaś obca baba wchodzi i jeszcze nas dobija. W dodatku pisze jakby codziennie do śniadania przyjmowała garść halucynów i wymądrza się jaka to ona jest najfajniejsza i co ma najlepsze.
Martussa nie prowokujhi hi- Agi dziwna- nie-dziwna postać. ale ja szykuję sie na kolejne zapasy w kisieluuuu... Larkaaa nie daj się!!!;-);-);-);-)
i nie bardzo kumam- czemu Larka zostałaś nazwana słoniem???![]()

A z tym słoniem i ja nie kapuję...
Larkaa czy to chodziło o to, że miałaś suwaczek ciążowy jeszcze?
drogoW Galerii Krakowskiej, 5 września otwarcie. Zapraszam. Na przecenach tanio, a tak ogolnie to ceny nie sa najnisze... Sweterek 80 zł

A ja gratulowałam?z tego wszystkiego zapomniałam habciu no to fajnie że wszystko się ułożyło po twojej myśli i jesteś zadowolona
Jak nie to GRATULEJSZYN Habciu i życzę dużych zysków z tego co robisz oraz jak najwięcej klientów.
Larkaa też miałam podobne odczucie jak twoje.
Agi skromna jest.
Meg, lajfik aż sie przestraszyłam was , z takim hukiem wpadłyście...

A mnie dobija cała ta szkoła i wszelakie wydatki.:-(Od plecaka dla Julii po głupie gumki, czy ołówki, ubrania, buty....Dofinansowania z MOPS-u nie dostaniemy
, bo dochód na osobę nie może przekraczać ok. 350 zł.
A ja biorę rodzinne jako rodzina wielodzietna, swój zasiłek i męża wypłata.
Fajnie ma ten co potrafi kombinować, oszukiwać państwo... Wystarczy, że się jest rozwiedzionym na papierku ( a mieszka się razem) a takiej matce z dziećmi więcej należy się niż ubogiej rodzinie.

Ostatnia edycja:
ale sie tu dzieje ;-)
habcia super, ze dajesz rade i jestes zadowolona. trzymam kciuki za kolejne dni i wirtualnie przesylam doladowane akumulatorki na gorsze momenty.
ja podziwiam wszystkie mamy - te pracujace i te na macierzynskim (nawet nie wiem czy nie bardziej, zwalszcza jak są sloniami ;-) sorka nie mogłam sie powstrzymać ;-)), bo to jest taki sam etat jak w firmie. ja mialam dosyc siedzenia z dzieckiem w domu-taka juz jestem...teraz spedzam z malym mniej czasu, ale intensywniej. wyrzutów sumienia nie mam, tylko tesknie codziennie... mysle,ze nikt na tym nie cierpi. teraz jestem na wyczekanym urlopie i bawie sie z mlodym jak dziecko - wszystko ma swoje plusy.
antar super decyzja, bo pamietam Twoje posty o problemach z karmieniem.
a odnośnie słynnej agi, to juz dawno przestalam czytac Jej posty - po prostu ich nie kumalam
habcia super, ze dajesz rade i jestes zadowolona. trzymam kciuki za kolejne dni i wirtualnie przesylam doladowane akumulatorki na gorsze momenty.
ja podziwiam wszystkie mamy - te pracujace i te na macierzynskim (nawet nie wiem czy nie bardziej, zwalszcza jak są sloniami ;-) sorka nie mogłam sie powstrzymać ;-)), bo to jest taki sam etat jak w firmie. ja mialam dosyc siedzenia z dzieckiem w domu-taka juz jestem...teraz spedzam z malym mniej czasu, ale intensywniej. wyrzutów sumienia nie mam, tylko tesknie codziennie... mysle,ze nikt na tym nie cierpi. teraz jestem na wyczekanym urlopie i bawie sie z mlodym jak dziecko - wszystko ma swoje plusy.
antar super decyzja, bo pamietam Twoje posty o problemach z karmieniem.
a odnośnie słynnej agi, to juz dawno przestalam czytac Jej posty - po prostu ich nie kumalam

mikimauro
Fanka BB :)
witajcie mamuśki :-):-):-)
tęskniłyście ???
;-);-)
bo ja bardzo, już się witałam na zamkniętym, ale mężolek dał mi pozwolenie na klikanie, hihi... nie nadrobie tego co naklikałyście, a szkoda bo zadyma była [ hihi..] larka- słoniem-buhaha... hyba musze koleżance wklejić moja fotke, hihi...
tylko tyle zdązyłam na szybko przeczytać, i jeszcze że martussa-lubi paplać się w kiślu

....
poszperam jeszcze tylko co u księciunia Julianka i zmykam, moze jeszcze wkleje jakąs fotke, do miłego klikania mamuśki, buziolki;-);-):-):-)

tęskniłyście ???

;-);-)
bo ja bardzo, już się witałam na zamkniętym, ale mężolek dał mi pozwolenie na klikanie, hihi... nie nadrobie tego co naklikałyście, a szkoda bo zadyma była [ hihi..] larka- słoniem-buhaha... hyba musze koleżance wklejić moja fotke, hihi... tylko tyle zdązyłam na szybko przeczytać, i jeszcze że martussa-lubi paplać się w kiślu

....poszperam jeszcze tylko co u księciunia Julianka i zmykam, moze jeszcze wkleje jakąs fotke, do miłego klikania mamuśki, buziolki;-);-):-):-)

tęskniłyście ???;-);-)
![]()
no ba!!!
też pytania ta miki zadaje no nie. STRASZNIEno ba!!!
o miki no troszkę tęskniliśmy;-);-)

-j- te wydatki szkolne to szok normalnie
ostatnio szukałam w necie książek dla sióstr K., do gimnazjum idą i komplet podręczników 350zł+zeszyty i inne przybory i wszystko razy 2 bo to bliźniaczki są. niestety podręczników używanych kupić nie można bo co roku inne wprowadzają
antar na pewno po tym co przeszłaś będziesz świetnym doradcą
larkaa chyba nikt nie kuma słonia;-) może nam tą zagadkę tylko agi wyjaśnić chyba

-j- te wydatki szkolne to szok normalnie
ostatnio szukałam w necie książek dla sióstr K., do gimnazjum idą i komplet podręczników 350zł+zeszyty i inne przybory i wszystko razy 2 bo to bliźniaczki są. niestety podręczników używanych kupić nie można bo co roku inne wprowadzają
antar na pewno po tym co przeszłaś będziesz świetnym doradcą

larkaa chyba nikt nie kuma słonia;-) może nam tą zagadkę tylko agi wyjaśnić chyba

reklama
ojojoj larka niemozliwe,ze ciebie cos urazilo,bo z tego co zauwazylam to ty przewaznie krytykujesz innych nie baczac na to czy kogos obrazisz swoja wypowiedzia Nie bronie tu agi,bo tez uwazam,ze czesc jej wpisow jest niezrozumiala,ale czasami lepiej spojrzec najpierw na siebie,a potem krytykowac innycha co do agi mi ta kobita zalazła za skórę w momencie, jak my na wątku 'Uroda...' żaliłyśmy się na swoje mankamenty urodowe po porodzie, a ta wyskoczyła jak filip z konopi i to na co się żaliłyśmy zaczęła określać mianem OKROPNE. No sorry, my tam się żalimy, pocieszamy się razem, a tu jakaś obca baba wchodzi i jeszcze nas dobija. W dodatku pisze jakby codziennie do śniadania przyjmowała garść halucynów i wymądrza się jaka to ona jest najfajniejsza i co ma najlepsze.