reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Ostatni mój post o loginach i przypasowanych przymiotnikach mało kto zrozumiał, tak wiec osoby urażone przepraszam. Teraz wiem, że mało kto ma tu poczucie humoru, następnym razem policzę do 10 zanim co kolwiek napiszę ...
kto jest urażony? Kto nie ma poczucia humoru? Wskaż tę osobę, a oberwie mu się po uszach! :-);-):tak::-D

reklama
-j- chyba zmiana niku to trudna sprawa i nie oburzaj się tak. Czy byś napisała ten post z nikami czy nie i tak chciałam pokazać Wam, że jesteśmy niesprawiedliwe rzucając się po jednej tylko Agi0506 a same tymczasem nie widzimy, że też coś robimy nie tak. Larkaa i Miki okazały skruchę bez ironii.
Faktem jest to, że mało zaaglądam na forum i mało sie udzielam. Mam wiele powodów a główny to to, że zwyczajnie nie wyrabiam (i też jak Golimek zapytam skąd macie tyle czasu na forum? moje dzieci musiałyby chodzić głodne, same się ze sobą bawić, i siedzieć całymi dniami w domu gdybym tu zaglądała częściej :sorry2: ). Jednak wybrałyście mnie na moderatora i czasem zerkam (mimo że mam pomocną Lajfik).
Tym postem, jeżeli zrozumiałyście, chciałam zakończyć sprawę Agi0506. Sama zobaczę jakie będą jej kolejne posty i czy w ogóle będą i w razie potrzeby coś zrobię, co jest określone w regulaminie.

reklama
-j- czuje, że mogłabym się z Tobą napić wódki!
ale że jeszcze karmię to może ....kiedyś :D
nie lubie wódyyy :baffled: Piwko mogę ci tu i teraz postawić
ab1r3p.jpg
Tylko pamiętaj, że po tym się jazdy ma

dchz4.jpg
;-)

-j- chyba zmiana niku to trudna sprawa i nie oburzaj się tak. .
Gdzieś widziałam na forum zapytanie o zmianę nicku, bo wiem , że mój jest niedozwolony i szukałam na ten temat informacji...
Poczułaś oburzenie płynące z mojego posta? :confused: Eeee , nie łatwo wpadam w gniew, oburzenie czy też fochy łapię. Po prostu przeprosiłam i tyle..;-)

j - babo przestań! Wiem, że żartowałaś, a ja żartowałam, że nie wiem, że żartujesz! :rofl2::-D W ogóle nie poczułam się urażona :-p:-)
A ja nie wiedziałam , że ty nie wiesz o tym , ze ja nie wiedziałam , że ty nie wiedziałaś :-D:-D:-D

skąd mamy czas na udzielanie się na forum ???:-)
Proste, trzeba wrócić do pracy :-D.
Piszę zazwyczaj dyndając Amelię w wózku.:-p

Do góry