aga221122
mama Jurandzika :))
-j- musiałaś zmieniać, magusek aż tak naciskała. Dla mnie i tak zostajesz j :-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no właśnie tego się boję w powrocie do pracy, że mi każą pracować jak wcześniej w zmianach po 12h :-(
nie mówiąc już o tym, że nikt poza mną się dzieckiem nie zajmie tyle h w ciągu dnia :-(
a tak jeszcze w temacie pracy, to przed ciążą byłam zupełnie innym typem pracownika - oddanym firmie, zawsze skora do pomocy, potrafiłam prawie zamieszkać w biurze... gorzej, że teraz tak nie mogę i zdaję sobie sprawę ze swoich ograniczeń jakie mam jako matka i ... wkurza mnie tomówią, że macierzyństwo zmienia ludzi, kurcze no mnie jakoś nie bardzo
mało tego dostałam jeszcze większego powera i ciśnienie na ambicję, bo wiem, że Zuzka powinna mieć dobrą, szczęśliwą mamę, ale nie umiem zrezygnować z wycieczek, spotkań z koleżankami, edukacji i wszędzie małą ciągam ze sobą
Inne mamy to spacerek, deserek itd. a ja na badania terenowe z dzieckiem w wózku poszłam, bo mi były potrzebne fotki obszaru do magiserki
znajoma ze studiów ujeła to słowem "szleństwo"... przez co czuję się z tym jakoś dziwnie... hooba czy na ciebie też ludzie na studiach dziwacznie patrzą? kurde no ja myślałam, że to normalne jak dziecko uczestniczy (na ile może oczywiści) w życiu matki.

dla mnie też nawet w nocy śnisz mi się pod literką -j--j- musiałaś zmieniać, magusek aż tak naciskała. Dla mnie i tak zostajesz j :-):-):-)

jakaś czarna seria z tymi wypadkami lotniczymij a raczej Justa_82 i tak będziesz j i tyle, bo ta Justa za długa![]()

ja swojego Mikołaja w wieku właśnie 6 mieś i Maurycka [ trzy latka] zostawiałam opiekunce, to był koszmar . całe 9h stresu i po katach popłakiwania. Zawsze mówiłam [ tak jak Jolek] że nie po to rodziłam dzieci żeby mi obca baba wychowywała, ale pogoń za pieniędzmi zmusiła mnie do tego:-ja zawsze wychodziłam z założenia ,że nie po to chciałam i rodziłam dzieci żeby je komuś podrzucać jak coś muszę załatwić lub gdzieś wyjść .Zawsze tachałam się z dzieciakami np na wesele ,na sylwestra ,do miasta no chyba ,że było to konieczne to zostawał M .No ale wiem ,że nie wszyscy mają tak jak ja . Teraz też jak mam się kogoś prosić to Nikodema w nosidełko i wszędzie się ze mną włóczy niech poznaje świat ludzi dorosłych oby nie myślał ,że dorośli mają tak lekko w życiu
dla mnie też nawet w nocy śnisz mi się pod literką -j-
OJ NIE NO JAK TO ????????j a raczej Justa_82 i tak będziesz j i tyle, bo ta Justa za długa![]()

ponad 2000 wpisów i do piero teraz moderatorce zaczoł przeszkadzać Twój avador, dla mni to Ty będziesz -J- i tyle

:-):-):-):-)no właśnie, bo ja w zasadzie to tylko po to pytanie weszłam na bb
J byłas na tych pokazach? przed chwilą zobaczyłam że tam znowu wypadek:-(
tylko jakaś nowa jest i jeszcze naszej -j- sygnaturki podkradła

jak wróci nasza -j- to ja jej wszystko powiem

;-);-);-);-)