reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
Jolek, Ty szczesciaro, ze masz takich super facetow w domku :-)
Ardzesh - a lekkiego kopniaczka na droge nie chcial? ;-)
Postrzalka - ja tez tak uwazam, nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo, glowa do gory :tak:;-)

jolek2 trafił ci się super mąż:-)

Mój to no Zosią sie zajmie Pobawi nakarmi :tak:kolacje też sobie sam robi ale posprzątac ugotowac to mogę pomarzyc.
Czasami też mi w butach chodzi jak posprzątam:wściekła/y: Teraz ma lenia ma malowac kuchnie i nie wiem czy się w tym roku doczekam.

Postrzalka Do grudnia daleko Może mąż znajdzie prace w Krakowie i będziecie mogli tam zostac.

Kobitki, ale miło was poczytać...

U mnie w pracy zapierdziel na całego. Na szczęście od poniedziałku będzie spokojniej to będę na bieżąco z BB.
Do dziś siedziała z Karolkiem moja mama i było super, żałuję, że wraca do pracy. Pięknie się dogadywali.
Od poniedziałku mąż ma dwutygodniowy dyżur z syniem a potem ????
albo teściowa albo żłobek... nie chcę się martwić na zapas.

Dobry mąż to skarb. Mojego wychwalam pod niebiosa, ale i opierdzielam jak potrzeba. Równowaga musi być.:-)

Nadrabiam inne wątki ...papa
buziolki dla lutowych smyków.

ja tak z innej beczki przejrzałam listę lutówek i masakra:szok: ile osób nie ma i to takich ,które będąc jeszcze w ostatnich dniach ciąży udzielały się co dzień.
Czyżby ich dzieciaczki tak dawały im do wiwatu ,no ale przez pół roku tożto:szok:

no i możez anim to tej Wawki wrócisz uda się w Starych koniach co chlapnąć? ;-)

megusek chętnie, Ja do starych koni mam dwa kroki od siebie i często tam zaglądamy.

dobra zmykam bo jeszcze się nie spakowałam a z rana wyjazd. Dziękuję dziewczynki za wszystki miłe słowa i pocieszki, lżej mi się zrobiło trochę tym bardziej że nikomu nie mogłam nic powiedzieć w sensie np. mamie czy siostrze, no to zamiast ich dwóch to Was 100 wie :-) a mi lepiej :-)
Pozdrawiamy i do poniedziałku pewnie.

Ostatnia edycja:
czytając o Waszych mężach dochodzę do wniosku, że mój jest jedną wielką niespodzianką, bo raz ugotuje posprząta, zajmie się dzieckiem i w ogóle cud miód, a innym razem dziecko leży odłogiem, mąż na kompie i tyle :D

dziewczyny a ja ten wewnętrzny egzamin zdałam i od czwartku jeżdżę autkiem!! i powiem Wam, że strasznie mnie się to spodobało, już się nie mogę doczekać kolejnych jazd :) A Kalina z babcią bardzo grzeczna jest, także jedno zmartwienie mniej.

a co mam pisać?nie mam prawka i nie mam zamiaru zdawać, nie pracuję i narazie nie mam zamiaru, mąż nie mieszka ze mną bo pracuję i nie możemy się dogadać gdzie mieszkać larkaa gratuluję zdania egzaminu ja się boję zdawać na prawko jestem za bardzo nerwowa

Ostatnia edycja:
reklama
larkaa gratuluje :)
Cholercia odkąd polazłam do roboty to nie mam na nic czasu...wątku otwartego nie nadrobie :(
Ale zdjęciaki obejrzeć musze :)

Do góry