reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Jezyku, o bożeeeeeeee - wracaj szybko do zdrowia!!!!!

A my za sobą pierwsze zajęcia na basenie i moja dotąd spokojna córcia okazała się diabłem, wilkiem morskim!!! Szaleje w wodzie, wyrywa się mi, chlapie itp.:shocked2:
oj jak ja zazdroszczę tego basenu. U nas jest ale woda chlorowana i nici z chodzenia

reklama
My tez po pierwszych zajeciach na basenie i było super.
Domek poszedl sam na gore a my z Olcią i P. na dól...szalala i piszczała z radosci pomimo, ze bałam sie jak będzie bo zajecia są na 13.30 a Ola zazwyczaj okolo 13 ma drzemke.....i normalnie pływała, nogami tak na żabe.Ale ona od małego uwielbia wode więc sie za bardzo nie obawiałam ze moze byc inaczej :-p:-pA potem padła P. na rekach !zasnela normalnie w szatni -prad jej odcieło :-D:-D
Basen polecam! U nas woda ozonowano chlorowana.....ale jak nie ma uczulen to mozna isc.

Jeżyku szybkiego powrotu do zdrówka!!!

Dziewczyny, proszę o pohamowanie zgryźliwych komentarzy na temat niektórych forumowiczek. Lepiej omijać drażliwe posty niż wzbudzać niepotrzebne niesnaski.

jeżyku zdrowiej i wracaj do nas :-)
u nas w mieście jest jeden basen ale nie wiem czy są tam zajęcia dla niemowlaków. ale chyba i tak bym się nie wybrała bo sama bardzo boję się wody:sorry:

jezyku zdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka..kamienie to ciężka sprawa..wiem..sama mam jak ból chwyci to juz koniec..mnie na szczęście nie złapało na tyle mocno żeby na stole operacyjnym wylądować:no: trzymaj się kochana:)

reklama
martussa-Uwaga- teraz troche podlizywania się;-);-):-D:-D:-D:-D;-);-);-) ...hmmmm... a masz może jeszcze jakieś fajne przepisy z potrawami mięsnymi????:-p:-p:-p bo ten blog Pani D jest czadowy, monitor wylizałam cały, fantastyczne, łatwe i smaczne przepisy wypieków, rewelacja po prostu:tak::tak::tak::-):-):-), babki jeszcze nie upiekłam, ale już mam wszystkie składniki, tylko foremki nie mam takiej babki, tylko jakiś Irolski wynalazek, ale chyba wyjdzie;-) jak sie uda to wkleje fotke.
a szarlotke z budyniem to czasami robie, ale meżolek woli bez budyniu, bo mamosia mu w dzieciństwie taką robi. Moja teściowa po za szarlotka to z wypieków jeszcze tylko placki z jabłkiem umie robić:-p:-p:-p

Do góry