oj jak ja zazdroszczę tego basenu. U nas jest ale woda chlorowana i nici z chodzeniaJezyku, o bożeeeeeeee - wracaj szybko do zdrowia!!!!!
A my za sobą pierwsze zajęcia na basenie i moja dotąd spokojna córcia okazała się diabłem, wilkiem morskim!!! Szaleje w wodzie, wyrywa się mi, chlapie itp.![]()
reklama
My tez po pierwszych zajeciach na basenie i było super.
Domek poszedl sam na gore a my z Olcią i P. na dól...szalala i piszczała z radosci pomimo, ze bałam sie jak będzie bo zajecia są na 13.30 a Ola zazwyczaj okolo 13 ma drzemke.....i normalnie pływała, nogami tak na żabe.Ale ona od małego uwielbia wode więc sie za bardzo nie obawiałam ze moze byc inaczej
A potem padła P. na rekach !zasnela normalnie w szatni -prad jej odcieło 

Basen polecam! U nas woda ozonowano chlorowana.....ale jak nie ma uczulen to mozna isc.
Domek poszedl sam na gore a my z Olcią i P. na dól...szalala i piszczała z radosci pomimo, ze bałam sie jak będzie bo zajecia są na 13.30 a Ola zazwyczaj okolo 13 ma drzemke.....i normalnie pływała, nogami tak na żabe.Ale ona od małego uwielbia wode więc sie za bardzo nie obawiałam ze moze byc inaczej

A potem padła P. na rekach !zasnela normalnie w szatni -prad jej odcieło 

Basen polecam! U nas woda ozonowano chlorowana.....ale jak nie ma uczulen to mozna isc.
paulusia2209
Fanka BB :)
aga221122
mama Jurandzika :))
jezyk trzymaj się
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Jezyku- dużo zdrowia i wracaj do nas szybko !!!

Ewelinka:)
jesteśmy rodzicami:)
jezyku zdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka..kamienie to ciężka sprawa..wiem..sama mam jak ból chwyci to juz koniec..mnie na szczęście nie złapało na tyle mocno żeby na stole operacyjnym wylądować
trzymaj się kochana
trzymaj się kochanahooba
lutówka 2009 i 2012
reklama
mikimauro
Fanka BB :)
martussa-Uwaga- teraz troche podlizywania się;-);-)

;-);-);-) ...hmmmm... a masz może jeszcze jakieś fajne przepisy z potrawami mięsnymi????

bo ten blog Pani D jest czadowy, monitor wylizałam cały, fantastyczne, łatwe i smaczne przepisy wypieków, rewelacja po prostu

:-):-):-), babki jeszcze nie upiekłam, ale już mam wszystkie składniki, tylko foremki nie mam takiej babki, tylko jakiś Irolski wynalazek, ale chyba wyjdzie;-) jak sie uda to wkleje fotke.
a szarlotke z budyniem to czasami robie, ale meżolek woli bez budyniu, bo mamosia mu w dzieciństwie taką robi. Moja teściowa po za szarlotka to z wypieków jeszcze tylko placki z jabłkiem umie robić

;-);-);-) ...hmmmm... a masz może jeszcze jakieś fajne przepisy z potrawami mięsnymi????

bo ten blog Pani D jest czadowy, monitor wylizałam cały, fantastyczne, łatwe i smaczne przepisy wypieków, rewelacja po prostu

:-):-):-), babki jeszcze nie upiekłam, ale już mam wszystkie składniki, tylko foremki nie mam takiej babki, tylko jakiś Irolski wynalazek, ale chyba wyjdzie;-) jak sie uda to wkleje fotke.a szarlotke z budyniem to czasami robie, ale meżolek woli bez budyniu, bo mamosia mu w dzieciństwie taką robi. Moja teściowa po za szarlotka to z wypieków jeszcze tylko placki z jabłkiem umie robić