reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

moja Iga zrobiła się całuśna wszystkim daje buzioaczki odchyla główke i bużkę otwiera a rączki tylko do mnie wyciąga i mamama woła:)
ardzesh tragedia te wypadki u nas tez ostatnio jak brat jechal to wlasnie byl wypadek smiertelny 2 osoby ...strasznie jeżdżą, najgorsze że często niewinni ludzie przez takich pedzacych gina

reklama
habcia co za plaga na was spadła -zdrówka życzę trzymajcie się cieplutko

a z tymi wypadkami to masakra . Ja mieszkam niedaleko obwodnicy to nie ma niedzieli żeby karetki nie jeździły na sygnale ,a i w tyg kilka razy się zdarza

habcia życzę zdrówka dla całej Waszej rodzinki.
daggy ale super ten kurs! dużo taki interes kosztuje?
ardzesh ale tej wyprawy grzybowej Wam zazdroszczę, naprawdę. A z tymi wypadkami to....szkoda gadać.
Ja ostatnio czytam, że Wasze dzieci robią już "papa" i mówię do mojego męża "kurna, jak mamy ją nauczyć papa jak nikt do niej nie macha nigdy?" więc od wczoraj machamy każdemu kto sobie idzie :D

Wiecie co, zakochałam się w nowym katalogu Cocodrillo. Poprostu bajka. Oglądałam go z milion razy, no ale co. Nie stać nas na zakupy w tym sklepie zbytnio. Jak oglądałam go to pozaznaczałam długopisem co mi się najbardziej podoba i wiecie co....teściowa wzięła ten katalog i kupiła dla niej wszystko co zakreśliłam, oprócz czapki, bo nie było w sklepie. Wydała na to kilka stów!!!! Ja jak zobaczyłam te ciuszki to mi się łza w oku zakręciła i jestem jej oddana do końca swych dni!!!!!!!!!!
A tak p.s. od miesiąca z teściową super nam się żyje. Dotarliśmy się.

larkaa - czad :)
teraz zostawiaj na wierzchu częściej katalogi z zakreślonymi rzeczami :)

o! mozesz zakreslic jakis fajny kombinezon zimowy, tesciowa ci go kupi, a ty mi odsprzedasz za pół ceny :) i obie na tym zarobimy ;-):-D

Larkaa to my Ci swoje katalogi podrzucimy...może nam się uda :p
A tak poważnie to super że się totarłyście. Bo u mnie z moją teściową coraz gorzej. Ostatnio nawet wyzywałyśmy się od najgorszych. Po prostu masakra. Jest tak wredną babą że nawet Darek się o tym przekonał i wcale jej nie broni. Ale to temat na zamknięty. Strasznie dużo się u mnie znów pozmieniało

reklama
ardzesh dla młodej już mam zimowy komplet!!! kupiłam na allegro używaną kurtkę Cocodrillo za 40 zł z wysyłką i nowe spodnie ocieplane Cocodrillo tylko, że bez metek za 55 zł z wysyłką :D
mam szajbe na punkcie tej firmy :D wzięłam rozmiar 80, mam nadzieję, że będzie git, bo w sumie spodnie i bluzy nosi teraz 74, albo 80 (ale tu podwijam rękawy bo za duże są w bluzach, a spodnie dużo za duże). Jedynie bodziaki nosi 80, czasem nawet 86 :O

Do góry