reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
larkaa no gratulacje :tak: mi też się podobają te ciuszki, ale ceny...
aga no cóż, już nie raz chyba poruszałyśmy tu wątek starych pierdzieli (zapamiętałam ten twój zwrot :-D) co nie raz jak serwetkę krzywo położysz to umieją się śmiertelnie wręcz obrazić i uznać za brak szacunku ;-)

Tak może nie wypada pytać, ale ile dałyście "co łaska" za chrzciny, bo mnie zbiła ta cena z nóg...200zł :szok:
u nas jak ksiądz się dowiedział ,że pracowałam za granicą i że chrzestna też tam pracuje to powiedział 300 euro :szok:. To ja powiedzaiałam ,że za 300 euro to ja chrzciny wyprawię i bez księdza no i cały miesiąc mogę rodzinę wyżywić za tą kasę i mogę co najwyżej dać 30 zł no to on z łaską powiedział ,że dawają tak od 50do 200 zł .To ja wyciągłam 50 zL i mu dałam .Myślałam ,że mnie te pioruny w jego oczach zabiją na miejscu

a ja z innej beki;-);-)
albo mi się przewidziało, albo nie przeczytało, ale chyba AgniesiaP miała swój wielki dzień w zeszłym tygodniu- Ten suwaczek uderzył mnie po oczach i z tąd to dybanie;-);-):-):-)

dla AgniesiP :
2n4rup.jpg

mikimauro rzeczywiście w zeszłym tygodniu miałam wielki dzień :tak: Dziękuję za piękny bukiet róż. Powiem szczerze, że to jeden z niewielu bukietów kwiatów, bo gościom weselnym daliśmy zadanie, że zamiast kwiatów chcemy zabawki lub ciuszki dla Weroniczki. Dzięki temu i nasza córcia miała swój dzień i ma teraz pełno fajnych zabawek i nowych ciuszków :-D
megusek bardzo dziękuję, dostęp do zamkniętego mam już i zaczynam pochłaniać jego zawartość :tak::-D
Jeśli chodzi o ofiarę za chrzest, to my daliśmy 150 zł w kopercie i u nas nikt nic nie mówił. W ogóle mamy rewelacyjnych księży w kościele, którzy niczego się nie czepiają, a już na pewno nie kasy.

reklama
AgniesiaP Też dołączam się do życzeń :tak::tak::tak::tak:
jolek no szok z tym księdzem. U nas na pierwszej wizycie konkretna cena nie padła, bo nie poruszałam tego tematu, ale ksiądz już tam sobie skrupulatnie zanotował gdzie pracujemy :sorry: ale myślę, że jak dam 100zł to wystarczy.

Do góry