szczęśliwa1
Fanka BB :)
:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u nas jak ksiądz się dowiedział ,że pracowałam za granicą i że chrzestna też tam pracuje to powiedział 300 eurolarkaa no gratulacjemi też się podobają te ciuszki, ale ceny...
aga no cóż, już nie raz chyba poruszałyśmy tu wątek starych pierdzieli (zapamiętałam ten twój zwrot) co nie raz jak serwetkę krzywo położysz to umieją się śmiertelnie wręcz obrazić i uznać za brak szacunku ;-)
Tak może nie wypada pytać, ale ile dałyście "co łaska" za chrzciny, bo mnie zbiła ta cena z nóg...200zł![]()
a ja z innej beki;-);-)
albo mi się przewidziało, albo nie przeczytało, ale chyba AgniesiaP miała swój wielki dzień w zeszłym tygodniu- Ten suwaczek uderzył mnie po oczach i z tąd to dybanie;-);-):-):-)
dla AgniesiP :
![]()
dołączam się do życzeń, aby wszystkie dni wam upływały w zgodzie i miłościa ja z innej beki;-);-)
albo mi się przewidziało, albo nie przeczytało, ale chyba AgniesiaP miała swój wielki dzień w zeszłym tygodniu- Ten suwaczek uderzył mnie po oczach i z tąd to dybanie;-);-):-):-)
dla AgniesiP :
![]()