ana545
Mama Gabrysia
Daggy ja jeszcze Gabrysia na tak dlugo nie zostawialam ale boje sie bo z tydzien jade do Warszawyna caly dzien i Gab zostaje z tata nawet jak biedny bedzie plakal nie chce o tym wiedziec bo mi tam serce peknie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fajny film ...wart obejrzenia???byliśmy z mężem w kinie na Galeriankach.
Cześć Mamusie,
nie było mnie parę dni,ale załamałam się okropnie. Ukradli mojemu Karolkowi wózek, w nocy z 30 na 01. Pewnie, że nasza wina bo stał na klatce, ale jak się mieszka w bloku bez windy to ciężko taszczyć na górę wózek, dziecko i zakupy...
Stało sześć wózków - ukradli dwa. Ewidentnie na handel, wzięli najdroższe. Dopiero tydzień temu zmieniłam gondolę na spacerówkę, więc wkład nowy, nie ubrudzony nawet. Kupiliśmy od razu nową spacerówkę, bo bez spaceru ciężko wytrzymać z moim synkiem. 3 godziny w deszczu to u nas codzienność...