reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Akuku :-) to ja na chwile...
Na urlopiemeza wiekszosc czasu spedzamy na zabezpieczaniu mieskzania przed dzieckiem ;-) Pozatym ostatnie dni ladnej pogody wykorzystujemy :tak:

Za tydzien juz bede klikac normalnie ;-)

reklama
antar, taki miał mój synio pojazd.
WOZEK CHICCO TRIO TOUR 4 WALLSTREET WYSYLKA 0 ZL (754086799) - Aukcje internetowe Allegro

Teraz kupiliśmy inny, lżejszy, ale gorzej się go prowadzi, bolą mnie ręce.
_RIDER_ BABY dreams DESIGN +_FOLIA_ +_OSŁONA_ (752031703) - Aukcje internetowe Allegro

Stało się trudno, choć jak sobie pomyślę o tych co to zrobili to złość mnie ogarnia. Teraz zostawiamy wózek w garażu, ale trudno mi z Karolem i gratami wracać do domu i jeszcze trzymać parasolkę jak leje deszcz.:-(

No super wozek zarobią sobie......:-:)-(
U nas chyba lęk separycyjny ...bo tylko przy mnie Olcia nie płacze.....za to ja wykonczona.....synus lekcje.....a tu mloda na łapkach...padam........:-:)-:)-:)-(

WOZEK CHICCO TRIO TOUR 4 WALLSTREET WYSYLKA 0 ZL (754086799) - Aukcje internetowe Allegro

_RIDER_ BABY dreams DESIGN +_FOLIA_ +_OSŁONA_ (752031703) - Aukcje internetowe Allegro

Stało się trudno, choć jak sobie pomyślę o tych co to zrobili to złość mnie ogarnia. Teraz zostawiamy wózek w garażu, ale trudno mi z Karolem i gratami wracać do domu i jeszcze trzymać parasolkę jak leje deszcz.:-(

Zapmarta, strasznie to przykre, co za dziady :angry: Oby sie wozek znalazl, trzymam kciuki!

daggy :tak: u nas tez juz sie zaczyna poczatek leku separacyjnego... maly ciagle sie rozglada za mna albo za tata i jak nas nie widzi przez dluzsza chwile to nawołuje albo zlosci sie. Jeszcze przy mojej mamie jest spokojny :tak: choc jak gdzies wychodzimy z mezem to maly poplakuje i zlosci sie troszke :tak:Ale wychodzimy zazwyczaj wieczorami to maly chwile sie pozlosci i zasypia juz na noc :-)

Niezły ten wózek i drogi więc zarobią na nim:-(
http://www.quelle.pl/pl/q4r/neu_dam...mJmZoX3JlZnZpZXc9bGlzdGVy/m-261286/index.html kupiłam wczoraj tej firmy buty ale oczywiście za tanioche:-)

Witam serdecznie dziewczyny i bobaski, nic nie komentuje tylko się melduję. Tyle naskrobałyście jak mnie nie było że szok, a odłączona byłam zupełnie i nie miałam nawet jak podczytać więc teraz się szybko postaram nadrobić i będę się odzywać znowu :-) Pozdrawiam cieplutko i czytam

reklama
Do góry