reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Musze Wam powiedziec, ze tydz. temu wypilam male piwko (pierwsze po ciazy i karmieniu) i normalnie prawie sie upilam!!!:szok:
ech też mam dzisiaj ochotę na piwko, ale jeszcze karmię
dzisiaj próbowałam odstawić małego od cyca na noc, dałam mu mleko z butli i wypił mi tylko trochę, wyrzucał butelkę, skończyło się na tym, że dostał to co chciał. myślałam, ze będzie łatwiej, zwłaszcza że w dzień mi wypija mleka mod cała butlę ładnie i nie marudzi. jutro znowu próba.:sorry:

reklama
Miki ...no niestety na provisional'u nie moge smigac autostradami :no::-p
nie wiedziałamże poautostradach nie wolno L jeżdzić.Wiele razy widziałam takich kierowców , ale to pewnie Iryski inteligentne bestyje były ;-);-):-p. No to przełożymy sobie tą kawke na kiedy indziej. :tak::tak::tak:
Musze Ci lajfiku powiedzieć [ napisać ] że prze demną debiucik niedługo będzie , a mianowicie jak zapewne wiesz w Dublinie otwozyli Ikea, no a ja się przeprowadziłam i do nowedo domku potrzebuje jakiś poare fajowych gadzetów, a Ikea kocham za te tanie ale praktyczne rozwiącania, szczegulnie do sypialni dziecięcych. Tak więc jak nadejdzie wiekopomna chwila [ konto się napełni:-p to wyrwe do tej Ikea, ale troche sie cykam, tak sama z dziećmi :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Nie wiem czemu, ale tej naszej stolicy się boje, tam jest istna dzungla:szok::szok:.
miki nie masz nawet pojęcia jak bym chciała być teraz u ciebie :-(
Jolek - Z Wielgachną przyjemnością napiła bym się z Tobą pysznej kawki. Nigdy nie mów nigdy :-):-):-) , może pewnego dnia się spotkamy, wyściskamy, wypijemy kawke i poplotuszymy ;-):tak::tak::tak:buziole dla Ciebie mamuśko :-)
Agniesia,Miki dziekuje za slowa otuchy:happy:

Miki dlaczego tu tak malo ciebie?brakuje mi twoich postow:tak:;-)
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:obiecuje poprawe ....:-p
a tak poważnie, to faktycznie mało mnie tu ostatnio. wpadam jak poogień na zamknięty i już tutaj nie mam czasu, ale obiecuje udzielać się częściej :tak::tak::tak:

Jolek najcudowniejszych chwil, których tak potrzeba
najsłoneczniejszych dni za którymi tak tęskno
najszczęśliwszych momentów, których czar rozgrzewa
najromantyczniejszych dotyków, których moc do gwiazd sięga
intymności, bliskości i ogromu miłości
I wielu wielu lat w małżeńskiej radości.

Jolek dużo miłosci i jak najwięcej wspaniałych dni

My jutro mamy 5 rocznicę:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A w ogóle to witam Was wszystkie i melduje że żyjemy i mamy się dobrze tylko pogoda nas wykańcza, raz zimno raz gorąco:wściekła/y::wściekła/y:

witajcie dziewoje moje
Jazda samochodem to piękna rzecz .Jest się wtedy takim niezależnym i można jechać np do koleżanki na kawę 50 km od domu ha ha:-D:-D
lajfik super z tą twoją jazdą gratulki( a po której stronie u was się jeździ?):sorry:
emkamek prubój nie bój się do odważnych świat należy:laugh2:

jeszcze raz dziękuję za życzonka:tak:;-)
postrzałko to jest PIĘKNE:tak::tak:

reklama
Jolek odwrotnie niz w Polsce :-D:-D:-D..ja w PL nie jezdzilam wiec mi to nie przeszkadza ...gorzej jak wroce :eek::confused2:
Miki ja wlasnie wybieram sie do IKEI w niedziele:-D:-D:-D ...jedziemy na weekend do hoteliku ...cala rodzinka :-)..jest bank Holiday ...wiec skorzystamy ..ja tez uwielbiam ten sklep;-)...(szczegolnie hot-dogi:-p;-):laugh2:)
jezyk Wszytskiego naj!!!!! kochana :tak:

MARAN-ATHA gdzie ty kobieto mieszkasz w tym Dublinie ???
Moze sie spotkamy???

Do góry