reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

mary rzuć trochę do mnie tej fajnej pogody:tak::tak:
dostałaś pocztą bony? ja też mam tą kartę ale nic mi nie przyszło:no:

i mam zamiar póki mały śpi wyciągnąć jakąś książkę :yes:bo od 9 miesięcy tylko Hubert i w wolnej chwili komputer:happy:

maltanka tak:tak::tak: dostałam pocztą

papa Zoska się obudziła

reklama
mali terrorysci nam rosna, a my wkońcu wyszłyśmy na dwór a tu niespodzianka ciepło super i bez wiatru, przestało padać i całkiem udany spacerek zaliczyłyśmy.

ale miała ochotę na zupkę chińską z torebki-no i właśnie ją kończę. (nie ma to jak zdrowe jedzenie:zawstydzona/y:)

Ja też dziś kupiłam sobie gorący kubek i właśnie popijam zagryzając rogalem z pasztetem :tak:

My też po spacerku, a nawet dwóch bo jeszcze krótki z psem zaliczyłyśmy :tak: Ciepło, to prawda, ale tak szaro i ciemno :sorry:

Mam pytanko: jak wy wklejacie na forum te ikonki informujace ile dni zostało do urodzin waszych dzieci?Mam juz taka ikonke tylko nie wiem jak ja umiescic

Jejku tak dawno mnie tu nie było, a dzieciaki porosły:szok: I już po 9. miesięcy mają;-) Nieosiągalne dla mnie nadrobienie zaległości, ale może poczytam co tam u Was na bieżąco i może jakoś uda mi się powoli znowu to popisać;-)

Mam pytanko: jak wy wklejacie na forum te ikonki informujace ile dni zostało do urodzin waszych dzieci?Mam juz taka ikonke tylko nie wiem jak ja umiescic
5. DODAWANIE SUWACZKÓW
Jak zrobić suwaczek odliczający wiek naszego dziecka korzystając z najpopularniejszego chyba serwisu z suwaczkami - Lilypie.com

Krok 1: Wybierz tło swojego suwaczka. Do wyboru masz różne tła - kwiatowe, rysunkowe, pastelowe itp. Następnie kliknij na "Step 2"

Krok 2: Na tej samej zasadzie wybierz wskaźnik (dzidziusia) i przejdź do "Step 3"
Krok 3: Tutaj wpisujemy wszystkie dane które będą na suwaczku:
1). Wybieramy datę urodzenia dziecka
2). Wybieramy przeźroczyste tło
3). Wpisujemy tekst po którym wyświetlać się będzie wiek dziecka (np. "Nasza corcia ma juz") (bez polskich znaków!)
4). Możemy wpisać też tekst który wyświetli się NAD suwakiem (np. "NASZE KOCHANE SLONECZKO :)" ) (bez polskich znaków!)
5). Możemy dodać zdjęcie dziecka wskazując plik na naszym komputerze (maksymalnie 100kb i 600pikseli wielkości)
6). Zatwierdzamy tworząc nasz suwaczek, albo cofamy się jeśli chcemy coś poprawić.

i już możemy podziwiać efekt :-D

Następnie kopiujemy tekst z ramki zaznaczonej na czerwono.
Wchodzimy w "Panel użytkownika" (patrz: DODAWANIE AVATARÓW), dalej w "Edytuj Podpis" i tam go wklejamy w okienko wiadomości.

Gotowe! :-D

Inne serwisy oferujące suwaczki:
Youngnutrition
Suwaczek
Babysfirstsite
Tik-tak
Powodzenia;-) Więcej info:
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...awic-zdjecie-linka-avatara-suwaczek-itp-8478/

Ostatnia edycja:
Wolfia-ALE WEJSCIE ZROBIŁAŚ !!!!!!!!!:-p;-):shocked2::-):-):-)

Witaj , właściwie to już dawno miałamspytać czemu nie klikasz z nami, widujemy sie na Mamach z Irlandi, ale ja własnie tam jestem raczej goscinnie. Choć mam zamiar to zmienić, bo i tam i tu sąfajne dziewczyny.Klikaj z nami częściej .:tak::tak::tak:;-):-):-)

reklama
Do góry