reklama
a ja to chyba nienormalna jestem;-) umówiłam się na sobotę do fryzjera i się cieszę jak głupia;-) zostawiam chłopaków samych, wyłącze telefon i niech się dzieje co chce
![]()
no jak na moje oko to wlasnie normalna :-) udanego relaksu życze :-)
szczęśliwa1
Fanka BB :)
Laarka powodzenia :-)
larkaa
anius a tam wstyd 
labudka, szczęśliwa, anius dzięki
aha, miałam Wam napisać, że wczoraj mąż mi kupił jakąś gazetkę dla Mam, i tak przy kawie zaczęłam ją czytać i tam pisało, o tym
że w zimie powinno się z dzieckiem wychodzić codziennie na spacery, najlepiej na 2 godziny albo dłużej...
jak to przeczytałam to się cała oplułam tą kawą, dajcie spokój
labudka, szczęśliwa, anius dzięki
aha, miałam Wam napisać, że wczoraj mąż mi kupił jakąś gazetkę dla Mam, i tak przy kawie zaczęłam ją czytać i tam pisało, o tym
że w zimie powinno się z dzieckiem wychodzić codziennie na spacery, najlepiej na 2 godziny albo dłużej...
jak to przeczytałam to się cała oplułam tą kawą, dajcie spokój
hooba
lutówka 2009 i 2012
Larkaa powodzenia :-).
Anius ja też chciałam zaszaleć ostatnio u fryzjera i wyszło jak zwykle
.
habcia dobrze że nic się nie stało
.
A na spacery wychodzimy codziennie
. Niech się chłopak hartuje ;-):-).
Anius ja też chciałam zaszaleć ostatnio u fryzjera i wyszło jak zwykle

habcia dobrze że nic się nie stało

A na spacery wychodzimy codziennie

ana545
Mama Gabrysia
Larkaa trzymam kciuki Powodzenia !
Ja tez chce zaszalec u fryzjera i sciac wlosy zupelnie na krotko najwyzej odrosna
Spacer 2 godz zima o matko ja wczoraj wybralam sie z Gabrysiem po recepte na mleko zeszla nam godzina i umieralam , malemu tam cieplo w tym kombinezonie a ja mimo cieplego ubioru zamarzalam
Ja tez chce zaszalec u fryzjera i sciac wlosy zupelnie na krotko najwyzej odrosna

Spacer 2 godz zima o matko ja wczoraj wybralam sie z Gabrysiem po recepte na mleko zeszla nam godzina i umieralam , malemu tam cieplo w tym kombinezonie a ja mimo cieplego ubioru zamarzalam

my wczoraj wyszlysmy tak na 40 minut dzis tez tak planujemy, mała nie przepada za zimnem więc 2 godziny spaceru przegięcie.
larkaa powodzenia na egzaminie ja zdawałam 13 lat temu ale pamiętam że był koniec listopada i pogoda pod psem deszcz i śnieg...ale zdalam a wieczorem bawiłam się na połowinkach...kiedy to było
larkaa powodzenia na egzaminie ja zdawałam 13 lat temu ale pamiętam że był koniec listopada i pogoda pod psem deszcz i śnieg...ale zdalam a wieczorem bawiłam się na połowinkach...kiedy to było
reklama
maltanka
A JA MAM JUTRO EGZAMIN NA PRAWKO
((((((((((((((((((((((((
ale mam stresa
larkaa nie stresaj się będzie dobrze. trzymam kciukasy

przypomniało mi się jak ja zdawałam, to było 10 lat temu, ale ten czas leci.
a ja to chyba nienormalna jestem;-) umówiłam się na sobotę do fryzjera i się cieszę jak głupia;-) zostawiam chłopaków samych, wyłącze telefon i niech się dzieje co chce
![]()
Anius normalna, normalna, idź, zaszalej i odstresuj się;-)
a ja wczoaj jadac wieczorem na zakupy wpadłam w poślizg, tak się strachu najadłam. Noga mi się trzesła tak, że nie mogłam sprzęgła utrzymać. Na drodze było lodowisko. Jechałam 40km/h. Masakra.
habcia współczuję, dobrze, że nic się nie stało. ale stracha to pewnie nie małego miałaś, ja to nie wiem co bym zrobiła. za to mój M to w taką pogodę czuje się jak w siódmym niebie. tu się poślizgać trochę, tam trochę. normalnie nie mam już do niego siły. chyba się przyzwyczaiłam po prostu.
u nas wczoraj też popadało śniegu, na drogach tragedia, połowę ludzi no nie powinno mieć w ogóle prawa jazdy. nie patrzą co robią. wystarczy, że 5 płatków śniegu spadło, a tu całe miasto stoi.

my wczoraj też się wybraliśmy na zakupy, ale godzinę spędziliśmy w samochodzie aby. pod sklepem wyciągam małego z fotelika, a tu coś mi śmierdzi, no ale wyciągnełam go i idziemy, M też zauważył, że coś śmierdzi, powąchałam i dawaj nawrót do samochodu, no bo mama zapomniała pampersów. wróciliśmy do domu i tyle było z moich zakupów.