reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

mamaflkavii Życzę wam abyście te święta spędzili wszyscy wspólnie w domu. Przede wszystkim zdrówka dla Julka, a tobie i mężowi dużo siły. Też się zastanawiam jak wy z mężem dajecie radę pogodzić tyle obowiązków - 2 małych dzieci, ciągłe rozjazdy, remonty :shocked2:
Habcia, Ty lepiej idz z nim do lekarza, 39,5 to wg mnie stanowczo za duzo na domowe leczenie sie. W tym czasie gdy szaleja rozne grypy lepiej niech go zbada lekarz.
zgadzam się w pełni, lepiej iść teraz niż z grypą szukać lekarza w Wigilię...

reklama
witajcie, noc byla spokojna, nie grączkował tak. Nie mierzyłam mu, ale miał chłodne czoło i ładnie spał. Dziś od rana żywe srebro. Gorączka juz tylko 37. Moze dzis podjedziem dla pewności.

:szok::szok::szok::szok: Nimfi too podziwiam cie za sztuke wyszukiwania tanich prezentow ;-)

:sorry:

W tym roku przewarzaly prezenty z kosmetykow :tak: Oriflame dla kobiet a dla mezczyzn zestawy Adidas, wszytskie ok 20zl :tak: Najwiecej sie nachodzilam za prezentem dla 4 letniej kuzynki, bo zabawki strasznie drogie :no: znalazlam zestaw fryzjerski dla malej modnisi za 10zl :shocked2: i dostanie do tego jajeczka Kinder Niespodzinki :-) No a mezusiowi kupilam pasek dwustronny za 40zl :tak:Nie wiem co on mi kupi ale wybieralam sobie dosc kosztowne prezenty jak mnie o nie pytal :tak::-D

nimfii dobrze, że u nas nie ma w rodzinie zwyczaju wielkiego świętowania, zresztą ja tego jak ognia unikam i na Wigilię zawsze siedzimy u siebie. Jakiekolwiek odwiedziny to w 1 i 2 święto, no a wtedy to już żadnych upominków nie kupuję, bo po co. Prezenty są moim zdaniem są tylko dla dzieci.

:tak:Tez uwazam ze swieta sa dla dzieci :tak: U nas w rodzinie zawsze byly dzieci ;-) wiec sie swietowalo, a jak dzieci dostawaly prezenty to i dorosli bo głupio by im bylo siedziec bez niczego przy Wigilijnym stole :tak:
No i u nas jest jeszcze jedna tradycja ze prezenty spod choinki wyciagaly najmlodsze dzieci i to wlasnie dla nas bylo urokiem swiat... Pamietam ze jak bylam mala to uwielbialam rodzinne swieta, wspolny posilek przy stole i wspolne ogladanie prezentow ktore zezwyczaj ja wyciagalam spod choinki a im wiecej bylo tych prezentow tym mialalm wieksza radoche mimo iz nie byly one dla mnie :-D

dupa oblała drugi raz egzamin na prawko :D ale tym razem na mieście.
aaaaaaaale kolejne podejście już 18.01 :D:D:D

Ja podchodzilam 3 razy bedac w ciazy i na razie nie probuje dalej :tak: Szkoda mi kasy... Ale zycze powodzenia!!!!!:-)

mamoflavii Trzymaj sie kochana i ucaluj mocno Julianka Zycze wam z calego serducha,zeby malutki mial dobre wyniki i abyscie spedzili wspolne swieta w domu:tak:
habcia ciesze sie,ze Maksiu czuje sie juz lepiej:-)

witajcie sobotnio

habcia i jak Maksio?, byłaś z nim u lekarza?

a my postawiliśmy dziś choinkę (czekam tylko na małego jak wstanie to będziemy ubierać), na początku Hubert był strasznie zainteresowany, podszedł, dotknął, ukuła go, zrobił taką śmieszną minkę pokazał język i poszedł sobie. jak na razie za bardzo nie podchodzi. ciekawe ile wytrzyma i kiedy go znowu choinka skusi ;-)

nie poszliśmy do lekarza, bo nie gorączkuje już i jest mega ruchliwy :D Więc wszystko w porzadku :) W pon. z nim podjadę na kontrole przed wyjazdem na święta. Niewiem co to było, może taka krótka 3-dniówka?

Habciu a dostal maly wysypke? bo przy 3 dniowce wysypka jest , moze to po prostu spadek formy , zeby :confused2: dobrze ze przeszlo :tak:

Ja przez ostatnie dni mialam gosci dlatego nie mialam sposobnosci do was zagladnac i wiecie co strasznie mnie to zmeczylo :-D no bo jak jestem padnieta maly bierze drzemke to ja z nim sie walne a tak to nie wypadalo i normalnie umieram , az wstyd mi przed Wami ktore pracuja i zajmuja sie dziecmi jednoczesnie :zawstydzona/y:

Larkaa sie nie martw zdasz na pewno teraz troszke pocwiczysz , wyjechalas na miasto a to juz sukces:tak:
Ja nie mam prawka ale przymierzam sie powoli , chyba na wiosne zaczne

Mamoflavii buziaki dla Was trzymajcie sie dzielnie :-)

dupa oblała drugi raz egzamin na prawko :D ale tym razem na mieście.
aaaaaaaale kolejne podejście już 18.01 :D:D:D
ojjj... " dupa" zda ;-):-D Nie martw się, wiem ze w takich momętach szlak trafia człowieka, ale zdasz. :tak::tak::tak:
Ja zawaliłam testy dwa razy [ za trzecim zdałam. ale jak ćwiczyłam w domu u instruktora te same testy to robiłam bezbłednie] Jak kogoś chcą oblać to czy to testy, czy plac, czy miasto to i tak obleją. Jazdy zdałam za pierwszym razem, zdawałam 23. 12 na konies spytałam czy to prezent choinkowy, nie dostałam odpowiedzi, zreszta nie wnikałam, podziękowałam i w nogi do meża co by się egzaminator nie rozmyślił, hihi...Wierze w Ciebie ze zdasz juz 18.01. Powodzenia:tak::tak::tak:
. Niby mialo byc szybciej i bezbolesniej, ale wczoraj jakis straszny pech chcial, ze stalismy gdzies w szczerym polu ponad 3 godziny, bo ktos sie rzucil pod pociag jadacy przed naszym i podroz zamiast 4 godzin zajela nam prawie drugie tyle. Zalamac sie mozna, zdrowy odbiera sobie zycie, a moj chory synek walczy o nie...
mamaflavii- To bardzo przykre, że ludzie odbierają sobie życie a inni walczą o nie. Mamaflavi wiesz że jesteś w moim sercu, Tobie i Juliankowi życze duzo zdrówka, abyście te święta spędzili w domu razem, tak rodzinnie. Ucałuj naszego księciunia i trzymajcie się kochani .:tak::tak:

reklama
mamoflavii buziaki dla was:-)
larka 18 zdasz już na 100%:tak:

a ja po wizycie u fryzjera, chłopaki przeżyli, nie było alarmowych telefonów, poznali mnie i Matik nie płakał na mój widok;-)

Do góry