reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Pogaduchy czerwcówek

reklama
Hej dziewczyny :-)

U mnie nie weekend szalony bo najpierw chrzciny pózniej znajomi byli.

Malutkans
napisz mi na kiedy masz termin to cię napisze w liście bo teraz nie wiem do jakiej daty:-)

ktorej ej jeszcze nie dopisałem to krzyczeć na mnie to dopisze :-) jak bedą nowe czerwcóweczki proszę piszcie od razu na kiedy macie terminto będę wpisywać od razu na listęlistę;-)

Martucha
nie wiem jak jak to zrobiłam ze tylko 6 kg ale chyba z dwa miechu wymiotowalam i łącznie chyba z dwa miechu jak nie lepiej w szpitalu leżałam a tam wiadomo jakie żarcie ;-) no i prócz tego cukrzyca ciążowa i cholestaza wiec nie miałam dużego wyboru co bym mogła zjeść ;-) marzy mi sie tez teraz tak ale chyba nie będę sie łudzić bo jak narazie mdłości mnie odpuściły te małe oby tylko nie przyszły ze zdwojoną siła ;-)

milego go dzionka czerwcóweczki :-)

julia
czekam tu tu na Ciebie :-D

Missiiss1301 Kurczę, to właściwie wcale nie ma co zazdrościć takiego małego przyrostu! :O Oby teraz takie niemiłe sytuacje Cię ominęły, nas wszystkie! :)

Niobe działaj szybko, prenatal ma chyba jakiś dobry lek "na wszystko" dla kobiet w ciąży

Mój weekend baardzo leniwy fizycznie i jednocześnie przyjemnie wyczerpujący umysłowo - ciągle główkuję jak przygotować mieszkanie na przyjście maleństwa (o kurka, to już syndrom wicia gniazda!? :D) Prawdobodobnie zamienimy naszą sypialnię z pokojem dla dzieci, przy okazji chyba będzie remont całego mieszkania, ale z powodu braku kasy będzie bardzo powolny i etapowy, pewnie potrwa całą ciążę. I pewnie będzie to trochę męczące, ale bardzo się cieszę, uwielbiam zmieniać i urządzać :)

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny..witam się nieśmiało i jeszcze w lekkim szoku..okres spóźnia mi się 8 dzień i ranny test wskazał dwie kreseczki:))) muszę jeszcze odwiedzić gina ale jestem pewna,że to tylko formalność i mogę już mówić, że jest we mnie fasolka:D z moich obliczeń termin 1 czerwiec aczkolwiek internetowe kalkulatory wskazują też koniec maja.

edit. z objawów ciążowych ból piersi i lekkie pobolewanie podbrzusza, senność. Na chwilę obecną brak mdłości i ogromny apetyt. W pierwszej ciąży dokuczały mi lekkie mdłości i senność a tak to przebiegała rewelacyjnie:) startowałam z wagi 42kg i przytyłam 15kg. synek urodził się 10 dni przed terminem waga 3kg poród naturalny. Ciekawa jestem jak będzie tym razem:) co najlepsze mój mąż zaskoczony, że znów udało się za pierwszym podejściem a myślał, że ma przemęczone plemniki;d hihi

Ostatnia edycja:
Witam nowe czerwcóweczki, ja nie mogę się doczekać do pierws\zej wizyty, a to jeszcze ponad tydzień. mam takie pytanie, czy powiedziałyście już komuś że sie Wam rodzina powiękrzy. Ja powiedziąłm mojej siostrze i rodzicom.

u mnie wie tylko kierownictwo w pracy ze względu na komplikacje we wcześniejszych ciążach, a mam pracę taką, że muszą być przygotowanie na ewentualną moją nieobecność.

reklama
u mnie wie mąż;p rodzice i siostra. wizytę mam w czwartek i umówiłam się prywatnie bo na kasę chorych musiałabym czekać aż 3 tygodnie a mam nie za ciekawe wyniki z cytologii i muszę je skonsultować.

Do góry