reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pogaduchy czerwcówek

reklama
Małgoś to jesteśmy dwie. Mnie też męczą mdłości, a dodatkowo zatwardzenie :p dreszcze i katar. No ale trzeba jakos przetrzymać ;)
U nas pogoda nie ciekawa. Jeszcze nie pada ale szaro i zimno...

Z katarem męczę się już drugi tydzień jak ktoś zna na niego dobry sposób dozwolony w ciąży to będę wdzięczna. Herbata z cytryną, miodem i imbirem nie działa. Czosnek nie działa. Wypiłam już cały syrop *spam* i też nie pomógł. Po spreju do nosa *spam* jest jeszcze gorzej bo piecze cała śluzówka. Nic chyba tylko przeczekać.

Małgoś to jesteśmy dwie. Mnie też męczą mdłości, a dodatkowo zatwardzenie :p dreszcze i katar. No ale trzeba jakos przetrzymać ;)
U nas pogoda nie ciekawa. Jeszcze nie pada ale szaro i zimno...

zaparcia to też normalka w ciąży..u mnie podobnie.. zdrówka życzę i oby nic się nie rozwinęło.

Z katarem męczę się już drugi tydzień jak ktoś zna na niego dobry sposób dozwolony w ciąży to będę wdzięczna. Herbata z cytryną, miodem i imbirem nie działa. Czosnek nie działa. Wypiłam już cały syrop *spam* i też nie pomógł. Po spreju do nosa *spam* jest jeszcze gorzej bo piecze cała śluzówka. Nic chyba tylko przeczekać.

to przybij łapkę..ja to samo..katar mam już ponad 2 tygodnie a najgorzej w nocy jak wskoczę pod kołderkę to od razu nos zapchany..jak tylko wyjdę z łóżka od razu kicham..już mam dość..i używam tylko wody morskiej..nic nie daje;/

reklama
Do góry