reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pogaduchy czerwcówek

No to mam propozycje nie do odrzucenia - pochwal się :)

Ja jeden dzień mam większy brzuszek jeden mam mniejszy a do tego cały w siniakach od heparyny :/

reklama
Archea ja probowalam syropu z cebuli tylko tzn na moim dziecku :p i po 2 dniach przeszło.
Co do ustępowania miejsca to kiedys pracowalam na kasie w supermarkecie i tez jak babka przychodziły z brzuszkiem to np jedna osoba ją przepuściła a cała reszta w krzyk bo jak tak mozna. Jedna kiedys sie poplakala biedna bo jej chamsko powiedzieli ze jak nie moze stac w kolejce to niech siedzi w domu.. no niektórzy to po prostu nie znają granic :-/

Malgos aaa to takie buty, bo kiedys czytalam ze jak bliznieta sa dwujajowe to male ryzyko a wlasnie moj wujkowie sa dwujajowi dlatego troszke mniej sie martwie ale stresik jest tak jak i u ciebie ze zamiast jednego dwoje w brzuszku.

A brzuch hahah dziewczyny chyba wam zdj wstawie bo ja juz mam ;p

Martucha to straszne co napisałas, jak można w ogóle tak powiedzieć ciężarnej.. jestem dość wrażliwą osobą to pewnie i tak samo bym zareagowała jak ta kobieta o której wspomniałas.. przecież czasami nawet nie ma kto pójść po coś do sklepu bo często się zdarza tak że jesteśmy same w domach, naprawde ludzie nie znają umiaru w swoich słowach, ale tak bo w sumie spieszy sie każdemu na obiadek albo do telewizora, zwłaszcza tym emerytom którzy najczęsciej mają takie zagrywki... szkoda słów..

Dziewczyny to pokazywać brzuszki i to churem :-D

Ja kiedyś przepuściłam panią w ciąży w kolejce w Auchan ........ Ale był dym masakra ...... starszy facet w garniturze mówi tak :pani co robi ?taka matka Teresa ? Ja też czekam ! zrobi sobie jedna drugą brzuch a potem chcą żeby ją w kolejkach przepuszczać latawice !po prostu opadły mi ręce. Zwróciłam się do pana z tekstem ze chyba dawno nie poruchał skoro jest aż tak bardzo nieprzyjemny, ale go zatkało:p:p:p

reklama
Do góry