reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pogaduchy czerwcówek

reklama
Martucha
Dupka sie bierze co 8 h jak sie nie myle chyba ze bierzesz 1 lub 2 dzienni. To jest hormon nia mozna sie spozniac 4 h np bo przez jakis czas moze ci zaczac spadac progesteron. Ja biore zawsze i tych samych godz i tak na ulotkach pisze i lekarz mowi. Tam 15 czy 30 min nie robi riznicy napewno.

hej dziewczyny :) kurcze, wy w większości macie już zrobione usg, bierzecie jakieś wspomagacze a ja nic... byłam wczoraj u drugiego gina, bo pierwszy kazał mi wrócić dopiero 23-go i nie mogłam się doczekać. Myślałam, że podejrzę swoją fasolkę a tu nic! Kazała przyjść za tydzień lub dwa... Nic nie mam brać oprócz folika a trochę się obawiam bo przed ciążą miałam jakieś dziwne plamienia i właśnie od tego cyklu co zaszłam w ciążę miałam zacząć brać hormony, ale moja gin powiedziała, że stanowczo mam nic nie brać. Sama już nie wiem

i wogóle... piszecie że już macie ładne brzuszki, a ja schudłam od momentu sprzed ciąży 3 kilo, a jem więcej i częściej niż wcześniej. Nie mam pojęcia jak to działa

na szczęście nie mam plamień i mam nadzieje, że się nie pojawią. A bóle... czasem mnie kłuje, ale jak czytam wasze wpisy to się uspokajam, że to zupełnie normalne. Jesteście moją ostoją spokoju, bo ja niestety z natury panikara jestem. No i bardzo bym już chciała zobaczyć moją fasolkę

Lady ja nawet jeszcze w przychodni nie byłam a z tego co wiem maleństwo zobaczę około 12 tyg także uzbrajam się w cierpliwość.

Staram się nie martwic ale czasami mnie ciarki przechodzą ze coś może być nie tak a dowiem się tego tak późno jak człowiek zdąży się już przywiązać...

reklama
Lady Agnes możemy sobie podać rękę bo ja też panikara jestem ;) chociaż mam nadzieje ze teraz będzie lepiej niż w pierwszej ciąży :D jejus ale ja sialam panikę w 1 ciąży

Do góry