No to termin idealnyNa maj jeszcze![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to termin idealnyNa maj jeszcze![]()
To prawda. Ja się cieszę moim pakietem luxmedJak wszystko będzie okej to będę robiła badania na NFZ to co można bo serio ceny są z kosmosu teraz.
W ktorym dniu najlepiej badac zeby zobaczyc czy cos nie halo? Mi sie wydaje, ze cale zycie mam niski, ale znow na wysoki moj organizm swiruje, w sensie jak na ciaglym pmswiec mysle, ze generalnie jest niski, czy oprocz badania go po owu jest sens robic to w innych dniach?
Czyli w 7 najwiekszy powinien byc? Kurde to jednak bede musiala monitorowac owu.. we wrzesniu sobie posikam.. ale znow nie bede dokladnie wiedziec, bo pik a owu to 2 rozne wersje, pokoeruje sie jajnikiemKiedyś wyczytałam, że dobrze jest zbadać w 7, 9 i 11 dpo żeby sprawdzić czy zbyt szybko nie spada![]()
Czyli w 7 najwiekszy powinien byc? Kurde to jednak bede musiala monitorowac owu.. we wrzesniu sobie posikam.. ale znow nie bede dokladnie wiedziec, bo pik a owu to 2 rozne wersje, pokoeruje sie jajnikiem