reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Ależ mi tym zrobiłaś dzień, kobieto!! Trzymam kciuki, żeby przyrost był piękny, a pęcherzyk na właściwym miejscu 😍
Ja wierzę , że będzie dobrze choć po swoich przejściach trudno o to.

Mam nadzieję, że limit pecha już wyczerpałam 🙏 .

Wiesz co? Najbardziej się boje, że ktoś umrze mi albo mojemu z rodziny.

W 2014 w czerwcu zmarła moja babcia a syn urodził się w listopadzie.

W 2023 w czerwcu zmarł dziadek mojego J a Kamil urodził się w lipcu.
Wiem, że nie mamy na to wpływu ale no ryje mi to banie ostro.

reklama
Prawie 9 😀
Strzelaj chociaż my nie patrzyliśmy na ranking imion, dostała imię po zmarłej babci męża, która niestety nie zdążyła się dowiedzieć, że będzie miała prawnuczkę 😪
A zabrakło dosłownie kilku tygodni.
I Nas zabrakło też kilka tygodni dosłownie, żeby pradziadek poznał prawnuczka ...

Alicja !

Gdyby nie zgaga, która mnie łapie na noc (chyba, że na ostatni posiłek zjem coś tłustszego), to byłoby idealnie 😅 A ostatnie dni szukam butów typu sneakersy, których bym nie musiała wiązać, bo coraz trudniej mi się schylać i chyba mąż mi będzie wiązał 😝 kiedyś na pewno widziałam takie na suwak z boku, bo na botki jeszcze za ciepło (i dobrze, że mam też takie z niskim obcasem).
Szukaj wszystkich barefoot sa z natury „szersze” :D ale pogoda taka, ze jeszcze mozna smigac w klapkach :D

reklama
Do góry