Nigdy w życiu nie podniosłam sobie hemoglobiny nawet sokiem z buraka...ale ja też niepoprawnie wchłaniam żelazo z pożywienia, najlepiej działa na mnie tardyferon, teraz biorę ten z kwasem foliowym.Jaki syrop bierzesz ?
Ja juz kiedyś pisałam o tym, ale mi jedyne co podniosło ferrytyna to tabletki sorbifer durules, to zelazo z witamina c. Z 10 na 40 podniosłam w 2 miesiące suplementacji.
Żadne syropy ani soki z buraka nic mi nie dawaly
reklama
LadyStrejser
Fanka BB :)
Mam znajomą,której drugie dziecko jest 2 mc starsze od jej brata - rodzice mieli niespodziankę po 40tcePrzeniosę sobie to z lutowek.
Moj ojciec ma takich sąsiadów. Nie wiem ile mieli lat, musiałabym ojca spytać. Ale w styczniu zostali dziadkami, a we wrześniu rodzicami![]()
olka11135
Załamał mnie mój dzisiejszy wynik ferrytyny...zamiast się podnieść to jeszcze spadł o 2 od kwietnia pomimo suplementacji syropem,a sokiem z buraka to już rzygam..a o dziwo ostatnio czuję się świetnie więc jednak miałam nadzieję,że coś podskoczyło do góry..
Ja czekam. Ostatnio miałam 9

poziomkowa00
Miałam przepisany ferrum lek,z tym że w kwietniu udało mi się kupić 2 ostatnie butelki i nie było go na hurtowniach a potem wygasła mi receptaJaki syrop bierzesz ?
Ja juz kiedyś pisałam o tym, ale mi jedyne co podniosło ferrytyna to tabletki sorbifer durules, to zelazo z witamina c. Z 10 na 40 podniosłam w 2 miesiące suplementacji.
Żadne syropy ani soki z buraka nic mi nie dawaly

loumarie
Ja mam 175cm i aktualnie 63kg, w trzech pierwszych ciążach przytyłam po ok 25kg i powiem Ci, że nie było tego po mnie widać![]()
Mam nieszczęście bycia klepsydrą. :/ Więc smukła budowa to nie jest moja domena.
No ale jeszcze trochę, dokulam się do tej wizyty i biorę się za ćwiczenia.
poziomkowa00
Ło to mnie przebiłaśJa czekam. Ostatnio miałam 9![]()

A kiedy masz ogólnie wizytę?Mam nieszczęście bycia klepsydrą. :/ Więc smukła budowa to nie jest moja domena.
No ale jeszcze trochę, dokulam się do tej wizyty i biorę się za ćwiczenia.
loumarie
reklama
Oo to już chwilkaW piątek popołudniu.![]()