reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Jaki syrop bierzesz ?
Ja juz kiedyś pisałam o tym, ale mi jedyne co podniosło ferrytyna to tabletki sorbifer durules, to zelazo z witamina c. Z 10 na 40 podniosłam w 2 miesiące suplementacji.
Żadne syropy ani soki z buraka nic mi nie dawaly
Nigdy w życiu nie podniosłam sobie hemoglobiny nawet sokiem z buraka...ale ja też niepoprawnie wchłaniam żelazo z pożywienia, najlepiej działa na mnie tardyferon, teraz biorę ten z kwasem foliowym.

reklama
Załamał mnie mój dzisiejszy wynik ferrytyny...zamiast się podnieść to jeszcze spadł o 2 od kwietnia pomimo suplementacji syropem,a sokiem z buraka to już rzygam..a o dziwo ostatnio czuję się świetnie więc jednak miałam nadzieję,że coś podskoczyło do góry..

Ja czekam. Ostatnio miałam 9 😅

Jaki syrop bierzesz ?
Ja juz kiedyś pisałam o tym, ale mi jedyne co podniosło ferrytyna to tabletki sorbifer durules, to zelazo z witamina c. Z 10 na 40 podniosłam w 2 miesiące suplementacji.
Żadne syropy ani soki z buraka nic mi nie dawaly
Miałam przepisany ferrum lek,z tym że w kwietniu udało mi się kupić 2 ostatnie butelki i nie było go na hurtowniach a potem wygasła mi recepta :( kiedyś na mnie super dział tardyferon w tabletkach i chyba znów się bez niego nie obejdzie.próbuje dietą,ale np za nic w świecie nie przełknę wątrobki 🥴

Ja mam 175cm i aktualnie 63kg, w trzech pierwszych ciążach przytyłam po ok 25kg i powiem Ci, że nie było tego po mnie widać 🤷‍♀️

Mam nieszczęście bycia klepsydrą. :/ Więc smukła budowa to nie jest moja domena.
No ale jeszcze trochę, dokulam się do tej wizyty i biorę się za ćwiczenia.

reklama
Do góry