reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Wiesz co, nie chce być złym wróżem, ale np moja ciąża mi zabrała te rzyganie bo jednak mnie nie spotkało wcale, ale za to w nagrodę np. podarowała rwę kulszową.
Więc to takie trochę 💩 babce a nie interes czasem. 🤣 Niby wymiotować nie lubię, ale nie wiem czy chodzenie jak kulawa z palącym bólem pleców było lepsze. 🤣
Mnie rwa kulszowa zlapala gdzies w 3 trymestrze dopiero, ale jak juz zlapala to nie chciala puscic, nie dosc, ze nie moglam sie juz ruszac bo brzuch nie podazal za mna zupelnie, nabralam wody tyle, ze moglabym zrobic powodz gdybym ja z siebie spuscila, to jeszcze rwa… ale faaajnie bylo :D

Jak się już jest, ma się codziennie mdlosci i sytuacje gdzie Ci się robi czarno przed oczami i masz wrażenie, że padniesz jak długa wśród ludzi na środku miasta, to nawet się nie da do końca cieszyć...każdy dzień to walka o przetrwanie...
Ale dlaczego wzbraniasz się przeze L4? Trochę sama się katujesz. Wiadomo to że zostaniesz w domu nie zmieni Twojego samopoczucie, ale dla mnie jest bardziej komfortowe korzystanie z łazienki w domu czy nawy miski od nagłych akcji na mieście.

No właśnie, @Lunaa09?
Czemu nie weźmiesz El Quattro?

Ty no śmiechem żartem @Lunaa09 ale nie odpierdylaj bo wiesz, suma summarum szefowa Ci medalu za poświęcenie i tak nie da, koleżanki z pracy ledwo z siusiora męża zejdą i będą już obłożnie chore (to Ci gwarantuję), a czemu masz Ty akurat niby rzygać po kątach i się przewracać przez własne nogi? Nie przeginaj pałki, piękna panno... 😀

Ty no śmiechem żartem @Lunaa09 ale nie odpierdylaj bo wiesz, suma summarum szefowa Ci medalu za poświęcenie i tak nie da, koleżanki z pracy ledwo z siusiora męża zejdą i będą już obłożnie chore (to Ci gwarantuję), a czemu masz Ty akurat niby rzygać po kątach i się przewracać przez własne nogi? Nie przeginaj pałki, piękna panno... 😀
Haha kocham 😂

Bosz. Wstałam o 3.40 z powodu po 1 bólu brzucha bo nagle mnie chwycił, po 2 atak pęcherza.
Wstałam więc. No to mówię jak już na nogach jestem, to idę odebrać torbę z jedzeniem bo jem pudełka.
Wróciłam do łóżka. Jak na lewej stronie leżę to zgaga, na prawej to niewygodnie. Pokręciłam się pokręciłam, 💩 ze spania.
Zrobiłam taki obchód słuchajcie, że chyba mi się spać odechciało na amen. 🤣 Zaraz kawę zrobię no bo co tu robić. 😃☕

reklama
Dzisiaj chyba jakaś taka noc, bo mi młody też bardziej marudził, a ja znowu nie mogłam spać, bo mnie ten ząb tak napierdziela, że głowa mała 🙈

A pan dentysta ostrzegał, że będzie bolało, bo miał problem z jednym korzeniem i dosyć mocno tam dłubał i potem mocno wypełnił. A ja głupia powiedzialam, że luz po zabiegu już olać, nigdy mnie nie bolało, przeciez ja nawet po wyrywaniu zębów nie brałam przeciwbólowych 🤣 no to tu brałam o 1 w nocy, bo myślalam, że padnę.

Do góry