Kaalaa
Fanka BB :)
Wez! Jajecznice niedawno jadlam, zaraz ja zwroce i Lunaa09 nie bedzie jedynaTak, to mioglobinaBiałko takie
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wez! Jajecznice niedawno jadlam, zaraz ja zwroce i Lunaa09 nie bedzie jedynaTak, to mioglobinaBiałko takie
![]()
No jak ona to sobie produkuje dla kurczaka... żeby ją kogut wyciupciał i żeby mieć kurczaka w jajku, a do tego nie dojdzie i zniesie puste jajo to w sumie taki... okresZe co?!!!!!w sensie no nie slyszalam tego
a kogel mogel uwielbiam do dzis!
Nie rob tego!!!No jak ona to sobie produkuje dla kurczaka... żeby ją kogut wyciupciał i żeby mieć kurczaka w jajku, a do tego nie dojdzie i zniesie puste jajo to w sumie taki... okres![]()
Już nic nie mówięNie rob tego!!!caly moj swiatopoglad sie zalamal! O fu! Dobrze, ze endometrium w postaci skorupki nie zjadam
![]()
Dzizas, ja juz o tym nie zapomne!Już nic nie mówię![]()
No i wiedzialam, ze dalej je moge sobie jesc spokojnie!W sumie trochę źle mówię, bo ona i tak by to zniosła, czy zapłodnione czy nie, no ale.![]()
To mioglobina nibyKiedys o tym czytalam i to podobno nawet nie jest krew, ale moja glowa lubi dopowiadac historie, conajmniej jakby to zwierze jeszcze zylo![]()