reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Tak zapytałam, bo Ty teraz z nas też najbardziej chyba w temacie nowinek wszelakich będziesz 🤣
A masz zdobyty jakiś laktator?
Bo mi spodobały się Neno Perla Twin i Momcozy M5, ale mam chyba wrażenie, że to Momcozy jakoś zdobywają większe zainteresowanie jak tak obserwuję 🧐
Nie mam, jak urodzę będę myśleć z położna i doradczynią w jednym
Który wybrać, obiecała pomoc i mówiła by nie kupować na zaś🤷‍♀️

No z wyrostków to tak średnio widać... to co leży, zawsze może potem wstać 😄
Ale kto każe po wyrostkach zgadywać, mówimy tu ogólnie o ciąży, przecież ciąża się nie kończy po 13 tygodniu 🤪 jak się komuś aż tak bardzo spieszy to niech stope ran weźmie, nie masz jednego jedynego usg w 1 trymestrze i koniec

Przeglądałam sobie TikToka, wrzuciłam hasło histeroskopia żeby się zapoznać z tematem i wyskoczyła mi jakaś ciężarna z tekstem: "Jaki jest największy paradoks bycia w ciąży? Mam w sobie dwa mózgi a jie używam żadnego."
Śmiechłam 🤣🤣
ja też tak powiedziałam ale nie nagrałam a byłabym sławna 🤣

Ale kto każe po wyrostkach zgadywać, mówimy tu ogólnie o ciąży, przecież ciąża się nie kończy po 13 tygodniu 🤪 jak się komuś aż tak bardzo spieszy to niech stope ran weźmie, nie masz jednego jedynego usg w 1 trymestrze i koniec

Nie kończy się, ale i tak wciąż są pomyłki. To przecież tylko obraz. 🤣

reklama
Do góry