reklama
loumarie
Fanka BB :)
No dlatego wycieczka Cie nie ominiei nie odkladaj zbyt dlugo, bo czasem do 8 tygodni nawet każą czekac
![]()
Ech, no narazie to jeszcze sobie prątkuję

niezapominajka876
A czy jeśli my chcemy kupić kanapę z nastawieniem na to, żeby mieć później gdzie robić kolejne dzieci, to też musimy wypróbować w sklepie? 

loumarie
A czy jeśli my chcemy kupić kanapę z nastawieniem na to, żeby mieć później gdzie robić kolejne dzieci, to też musimy wypróbować w sklepie?![]()
No to tym bardziej...

Klemensa
Ja wychodzę z założenia że jak mam ochotę to piję bo jak ma zaszkodzić to w trakcie picia przestanie mi smakowaćJezó. Się dzisiaj nasiedzę do wieczora. Napiłabym się trzeciej kawki, ale nie wiem czy to nie przesada. Niby rozpuszczalną piję, ale jakoś nie jestem przekonana.
Lwica1410
Ja wcale nie lubię zakupów. A już jak dom wykańczamy, to dla mnie wybieranie kolorów farby, płytek, paneli czy cokolwiek innego to maskara. Farby wybieraliśmy grając w marynarza. Meble to w sumie kilka lat kupowane, jeszcze został kuchnia i łazienka do wymiany. Bo były takie używane kupione, odmalowane i służą już kilka lat.
Lwica1410
Ja lubię bo jest dużo miejsca. Ale niepraktyczny w zmianie koncepcji umeblowania, co nam się przy dziecku zmieniło, nie wiem jak będzie przy kolejnym. Teraz zapewnie bym kupia 2 sofy. Ewentualnie narożnik który da się rozmontować i złożyć w innej konfiguracji.Ja kocham mój narożnik. Nie chciałabym zwykłej kanapy
Klemensa
A no to mój ma dwie konfiguracje jak coś ale nie zamierzamy zmieniać póki coJa lubię bo jest dużo miejsca. Ale niepraktyczny w zmianie koncepcji umeblowania, co nam się przy dziecku zmieniło, nie wiem jak będzie przy kolejnym. Teraz zapewnie bym kupia 2 sofy. Ewentualnie narożnik który da się rozmontować i złożyć w innej konfiguracji.
reklama
Eveline.eve
Tak tylko wbije- moj narożnik po córce to pakiet wspomnien. Pierwsze uśmiechy, rozlane mleko, bełty z mleka. To jak dorwała stara zaschniętą parówkę pod naroznikiem i z prędkością światła wsadziła ten relikt przeszłości do buzi... nie wypluła... ahhhh mina faceta od prania tapicerek z czym musi sie zmierzyć... Mój narożnik a raczej jego metamorfoza, zdjęcia przed i po stały sie reklama tego faceta. W efekcie ciezko u niego o termin.