U mnie się za każdym razem sprawdziło, a ten doktorek mi kiedyś powiedział, że jak nie jest pewny to nie mówi, ale on ogólnie sprawia wrażenie mega kompetentnego lekarza, mimo że w sumie mam u niego jedynie prenatalne, no ale już trochę tam razy byłamMiałam usg w zaczętym 16 tc to lekarz kręciła głową, że serio nie jest w stanie stwierdzić z dużym prawdopodobieństwem na podstawie wyrostka, a nie chce żebym potem była zdziwiona, że jest inaczej jednak.![]()
reklama
Mi zasadniczo też, ale w lumpie biorę tylko chłopięceMi to zasadniczo obojętne, imiona mam wybrane i dla niej i dla niego tak czy siak, ciuchy będą nosić bez aut/księżniczek... wózek, fotelik, łóżeczko planuję w neutralach jak i wszystko inne...![]()
Kaalaa
Fanka BB :)
Ja w ciazy tez bralam tylko chlopiece
tak czulam i tak musialo byc
Za to teraz w ciazy nie jestem a ogladam tylko dziewczece
chcialam dzisiaj w sklepie kupic cos „na rozruch” ale bylismy z mlodym wiec odpuscilam
za to rozwalil mnie ostatnio, powiedzial, ze na 12 urodziny chce dostac brata (mysle, ze z siostry tez sie ucieszy
) i biedny, nieswiadomy nie wie, ze dokladnie tak jest w planach 
Za to teraz w ciazy nie jestem a ogladam tylko dziewczece
Ja mam ten problem, że mi faza na kokardy, róże i falbanki przeszła totalnie, jak kupuje córce tejej wymarzone ciuszki to zygam tęcza, więc jak będzie córka to cóż...piłka nożna i beżeJa w ciazy tez bralam tylko chlopiecetak czulam i tak musialo byc
Za to teraz w ciazy nie jestem a ogladam tylko dziewczecechcialam dzisiaj w sklepie kupic cos „na rozruch” ale bylismy z mlodym wiec odpuscilam
za to rozwalil mnie ostatnio, powiedzial, ze na 12 urodziny chce dostac brata (mysle, ze z siostry tez sie ucieszy
) i biedny, nieswiadomy nie wie, ze dokladnie tak jest w planach
![]()
Kaalaa
Ja sie jeszcze w kokardy nie wyzylam, wiec mysle, ze jak juz sie uda to bedzie moooooocnoJa mam ten problem, że mi faza na kokardy, róże i falbanki przeszła totalnie, jak kupuje córce tejej wymarzone ciuszki to zygam tęcza, więc jak będzie córka to cóż...piłka nożna i beże![]()
Kaalaa
Przez mysl mi ostatnio przechodzi, zeby zaczac sie starac miesiac wczesniej tzn od nastepnego cyklu
z jednej strony nie schudne ile chce, co moze byc problematyczne, a z drugiej ze 4 kg w ta czy w druga… to taka mala ilosc juz… chyba za bardzo mnie cisnie juz 
niezapominajka876
Ja bym zaczęła szybciej bo to nie jest powiedziane że się uda od razuPrzez mysl mi ostatnio przechodzi, zeby zaczac sie starac miesiac wczesniej tzn od nastepnego cykluz jednej strony nie schudne ile chce, co moze byc problematyczne, a z drugiej ze 4 kg w ta czy w druga… to taka mala ilosc juz… chyba za bardzo mnie cisnie juz
![]()
reklama
Kaalaa
Ale ja sobie dokladnie tak samo tlumaczeJa bym zaczęła szybciej bo to nie jest powiedziane że się uda od razu![]()