reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Jak mogłaś kupić słone badyle ? 🤐🤣🤣

Mój starszy je słone paluszki z czekoladą 🤮
Na naszym placu zabaw obok przedszkola jest niepisana zasada ze dzieciaki zawsze mają cos do "podziałki" i raz mnie diabeł podkusił paluszki kupić... Dzisiaj wezmę herbatniki moze nie bedzie linczu 😅 dzięki tym wymiankom jedzeniowym i chorobowym odpukać poki co tylko gile od poczatku września 😅

Ale się wkurwi*am !
Kupiłam sobie w czwartek kurtkę na Vinted. Pieniądze z konta pobrało a "zakup zakończony niepowodzeniem" . Do dzisiaj mi kasy nie oddali. Złodzieje jedne. Może to nie majątek bo 63,99 zapłaciłam (nie widzę potrzeby kupowania nowej kurtki na zimę bo mi jest potrzebna tylko na okres ciąży , później choćbym srała pod siebie wracam do XS) no ale to jest kasa !
O Jezu, pisze do nich i od czwartku dział finansowy nie odpisał im. Zaraz się wścieknie i do UOKIK napisze 🤬🤬

Mogłabym dać starszemu synowi te 60 złotych ale nie im!

Ja nie lubię tych ciuchów ciążowych.
Oni je robią nie wiem według jakich kryteriów... zakładają, że przy ciąży oprócz brzucha to się jakoś MEGA tyje.🤷🏻‍♀️ Kurtkę żałuję, że kupiłam bo mimo, że to niby mój rozmiar to ona ma krój dosłownego namiotu.

Ja nie lubię tych ciuchów ciążowych.
Oni je robią nie wiem według jakich kryteriów... zakładają, że przy ciąży oprócz brzucha to się jakoś MEGA tyje.🤷🏻‍♀️ Kurtkę żałuję, że kupiłam bo mimo, że to niby mój rozmiar to ona ma krój dosłownego namiotu.
Ja też nie. Idę do sklepu wpadnie coś w oko to kupuje wtedy. No ale kurtka rozmiar większą i mi wystarczy i w ale ciążowe nie jest . Ale nie mam ani kurtki ani kasy 🙈

reklama
Do góry