reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

To ja nie jem śniadań, nienawidzę jeść z rana. Pierwszy posiłek jem gdzieś koło 12. Kawa mi na śniadanie wchodzi i tak mam od lat 🤷. Próbowałam się przemóc (rzadko się zdarzy, że zjem śniadanie bardzo rzadko ) ale nie wchodzi mi. Musiałabym jeść i od razu głową w kibel.

Ooo tak keczupowe czipsy a raczej chrupki cheetos. To nasz numer jeden w domu od kilku lat 😁
Ja rano jadłam tylko w ciązy, bo mi cukier spadał po nocy. Jak już aie ustabilizowałam po porkdzie, to też spokojnie mogę jeść później. Czasem muszę jak mi spadnie za bardzo, ale to czuję, że mi gorzej 🤣

reklama
Dlatego mój starszy syn powiedział, że jak spadnie śnieg idą z kolegami i będą z siebie bałwanów robić, dosłownie tylko głowa bez kuli.
Jak spadnie śnieg , i będzie go trochę zabieramy dzieci na gospodarkę pod miastem na kulig :)
Wcale sie nie dziwie, ja duzo starsza a tez mam taki zamiar :D raz w roku ten czas trzeba wykorzystac :D

Ja rano jadłam tylko w ciązy, bo mi cukier spadał po nocy. Jak już aie ustabilizowałam po porkdzie, to też spokojnie mogę jeść później. Czasem muszę jak mi spadnie za bardzo, ale to czuję, że mi gorzej 🤣
To jest akurat zrozumiałe.
Gdyby mi cukier w ciąży spadał to ja jadłabym i wyła jak bóbr 😁 .

Że to dopiero środa, to jest porażka. 🤮
Mi czas tak szybko leci, że dla mnie to już środa jest 😱. Zaraz piątek koniec tygodnia szkoły i mój ukochany weekend się zaczyna 😁
A w niedzielę jedziemy do teściowej na urodziny, tzn do szwagierki bo tam ją przewiozą, taki suprise 🤣

Ja przed ciążą jadłam śniadanie o 12, rano kawka, woda 😆 teraz muszę zjeść od razu jak się obudzę bo inaczej 🤮. Czekam aż ciąża minie i będę mogła do tego wrócić 😅

reklama
Mój 2 latek (lipiec) jest w życiowej formie. Muszę już kupić 20 puzzli do układania bo 9 to za mało 🥹

Tyle pracy i miłości wkładam w ich wychowanie, że to kiełkuje :)
Z córką kupujmy puzzle w Pepco, takie 20 puzzli. Kosztują 4zl i lubi je ukladać. Ciągle pojawiają się nowe wzory. Tylko coś za szybko już jej to idzie.

Do góry