Kaalaa
Fanka BB :)
Mialam to samo odczucieNie polecam tych ciperków
Niby przyjemny zapach ale chipsy na słodko to jednak zbrodnia![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Mialam to samo odczucieNie polecam tych ciperków
Niby przyjemny zapach ale chipsy na słodko to jednak zbrodnia![]()
Myslalam, ze zajadanie chipsow czekolada to tylko moje zboczenieOdważna jesteśja np lubię chipsy zajadać czekoladą, ale nie odważyłbym się spróbować tego smaku
![]()
Cześć, jestem tu nowa. Dziewczyny, widać tu coś? Pierwszy test od góry jest wczorajszy popołudniowy, środkowy z dzisiejszego poranka a ostatni z dzisiejszego popołudnia. Zdjecie troszkę przyciemnione bo nie oddaje tego co widzę delikatnie na żywo
Zobacz załącznik 1724904
Na 24 próbki, z różnych firm, wszystko bylo inneZ każdej firmy?
Ja kiedyś do piwka lubiłam skubnąć czekoladęOdważna jesteśja np lubię chipsy zajadać czekoladą, ale nie odważyłbym się spróbować tego smaku
![]()
Ten środkowy i 3 mają jakby jakiś cień - trzeba uzbroić się w cierpliwość i testować dalej - polecam tak za dwa,trzy dni - wtedy powinna się sytuacja wyjaśnićCześć, jestem tu nowa. Dziewczyny, widać tu coś? Pierwszy test od góry jest wczorajszy popołudniowy, środkowy z dzisiejszego poranka a ostatni z dzisiejszego popołudnia. Zdjecie troszkę przyciemnione bo nie oddaje tego co widzę delikatnie na żywo
Zobacz załącznik 1724904
No właśnie mam wrażenie że co test to wychodził mocniejszy cień. Chciałam jutro rano robić test ale sama nie wiemTen środkowy i 3 mają jakby jakiś cień - trzeba uzbroić się w cierpliwość i testować dalej - polecam tak za dwa,trzy dni - wtedy powinna się sytuacja wyjaśnić![]()
Jeżeli masz zapas testów to róbNo właśnie mam wrażenie że co test to wychodził mocniejszy cień. Chciałam jutro rano robić test ale sama nie wiem
WowJeżeli masz zapas testów to rób
Napewno za parę dni będzie wyraźniejsza kreska- jeżeli jesteś w ciąży
Edit: ja też miałam mikro kreski a po kilku dniach już bez wątpliwości pozytywnemiędzy testami są 3 dni różnicy