reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

No wlasnie ten obserowalam, nie wiem czym sie rozni bo mi wyswietlal sie tylko 20+, ale wlasnie starszy model 10 chyba ma ten zbiorniczek tez w sobie, a 20 nie ma… nie mam 400 m, zeby mi wracal co chwile, ale podobno 8m2 i musi nabrac wody

reklama
No wlasnie ten obserowalam, nie wiem czym sie rozni bo mi wyswietlal sie tylko 20+, ale wlasnie starszy model 10 chyba ma ten zbiorniczek tez w sobie, a 20 nie ma… nie mam 400 m, zeby mi wracal co chwile, ale podobno 8m2 i musi nabrac wody
Zależy raczej jak ustawisz, bo on ma 3 tryby odkurzania i 3 tryby mopowania - jeśli ma mopować max to możliwe, że często wodę będzie pobierać

Ja mopuję na wyższym ustawieniu i tak wraca. No ale wiesz. On ma rozpisaną trasę, sam trafi do bazy bez Ciebie 🤣 Jeszcze po drodze Cię informuje, że musi się napełnić i opróżnić brudną.

Pytanie mam, robot odkurzajacy i mopujacy, samojezdzacy, ale ze stacja, w ktorej mozna wlac wode tylko zeby nie wracal po napelnienie co rusz, tylko mial w sobie wbudowany jeszcze zbiornik, z ktorego sobie pobiera podczas mycia.
Macie cos konkretnego do polecenia?
Do tej pory mamy taki bez stacji, tylko maly pojemnik w odkurzaczu, ale potrzebuje cos nowszego, ten juz wypracowal swoje :D
Mąż poleciłby mnie... 🤣

Uwaga, umówiłam się na Holter EKG i neurologa po świętach. Zestaw lego "wizyta u lekarza" należy mi się oficjalnie 🤣
Happy Dance GIF by GONRYON._.O

Zależy raczej jak ustawisz, bo on ma 3 tryby odkurzania i 3 tryby mopowania - jeśli ma mopować max to możliwe, że często wodę będzie pobierać

Ja mopuję na wyższym ustawieniu i tak wraca. No ale wiesz. On ma rozpisaną trasę, sam trafi do bazy bez Ciebie 🤣 Jeszcze po drodze Cię informuje, że musi się napełnić i opróżnić brudną.
Dopiero zauwazylam ze napisalas :D

Ja wiem, bo moj tez informuje, ze wraca bo mu bateria leci, ale w sumie odkurzy wszystko i dopiero wraca, a tak to co, 2h zejdzie sie na umycie i odkurzenie? Ja to bym chciala w 30 minutek i cisza :D

Dopiero zauwazylam ze napisalas :D

Ja wiem, bo moj tez informuje, ze wraca bo mu bateria leci, ale w sumie odkurzy wszystko i dopiero wraca, a tak to co, 2h zejdzie sie na umycie i odkurzenie? Ja to bym chciala w 30 minutek i cisza :D
Oj no schodzi się prawdę mówiąc.
U mnie jest opcja odkurzanie + mycie od razu, ale najczęściej ja najpierw wybieram odkurzanie, a potem mopowanie. No takie combo trwa :D

reklama
Do góry