Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mnie pomaga świadomość, że tutaj przynajmniej mam opiekę i w razie czego zareagują od ręki, chociażby na te ataki kolki więc nie mam na co narzekać... chociaż oczywiście wolałabym w domku, we własnym łóżku
Kindza zazdrość zazdrością , ale zaczął się etap wzmożonej aktywnościCzyli biegania , krzyczenia , hałasowania . Liczę że wiosna przyjdzie szybko i dużo czasu spędzimy na spacerkach
Kasiulka a to niedobra listonoszka - przyniosła chociaż coś fajnego ??
Kasiurek skoro skurcze przeszły to chyba jest ok ?? Szkoda że Twój lekarz dziś nie przyjmuje ...
Daj znać jak będziesz mieć nowe info od ajako ...
Perelandra jak Ci tam ?? kiedy wychodzisz ??
Borys po balu zadowolony ...Szaleje ....
Cześć, Kobiety. Dawno mnie nie było...
Od 11 dni Maleństwo jest na świecie, jestem po cesarce, Maluszek w inkubatorze. To sie da przeżyć...
aha ja dzis nospe sobie zapodam zeby nie bylo ;]Kasiurek stawianie się brzuszka to skurcze ,ale na tym etapie są jak najbardziej pożądane - bo to macica sobie ćwiczy przed porodemDopiero te bolesne i regularne świadczą o porodzie ... także nic się nie martw .
antos - pare postow wyzejNo i koniecznie wstaw zdjęcie malutkiego ... Jak daliście mu na imię ??

dużo zdrówka dla malutkiego człowieczka!! A tak z innej beczki - jak uspam Tymka to napiszę Ci moje przeboje z nadgarstkami po Tymku, jakie zabiegi miałam robione w czasie karmienia.