• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Mój mi zawsze usg dowcipnie bada tą szyjkę.... tylko ostatnio powiedział mi, że mam miekką szyjkę z takim spokojem, że myślałam, że tak być powinno a dopiero u Was się doczytałam, że szyjka miękka być nie powinna :-D:-D:-D:-D jeszcze tylko tydzień i będzie wszystko wiadomo :-):-)

reklama
monika2412 ja pisałam o pralce :-) jak już wspominałam zdaję sobie doskonale sprawę z tego że jest to chwyt marketingowy (płukanie extra kids to nic innego jak opcja dodatkowego płukania) :-D ale osobiście mam zaufanie do marki więc zostaję przy niej, a co do ceny my kupowaliśmy cały sprzęt do domu razem, a sprzedawca jest znajomym więc z rabatem koszta okazały się przyzwoite

ja tez z miękka szyjka biegałam to dostałam końska dawke luteiny i wróciło do normy, ale cały czas na lekach.
co do prania to ja miałam problem z powstrzymaniem łez jak kupowałam ciuszki dla małej, takze przy rozwieszaniu będę na pewno wyła, ale co tam wolno nam :-D. tak samo jak zawsze wyłam jak odwiedzałam moje psiapsuły po porodzie i malucha widziałam.
ciekawe jak będę wyła jak swojego malucha zobaczę:-D:-D

Jezu 2 godziny doczytywania Was szalone ;-)
Raz jeszcze same najlepsze zyczenia dla naszej małej marcóweczki styczniowej i jej mamy :-)
Napewno szybko beda razem siedzialy przed kompem na forum :-D

Sny mialam przez to wszystko MASAKRYCZNE, do tego sniła mi sie wciaz Kasiurkowa - trzymaj sie dzielnie wciaz trzymamy kciuki!!

Amandla odpoczywaj, relaksuj sie ile wlezie :-) Bedzie napewno dobrze ;-)

I zaczęła sie forumowa mała panika, wszystkie piorą :-D
No cóż.. ja tez mialam i wogole jeszcze pare miesiecy temu to "styczen max luty wozek i lozeczko" dokupic a tu wogole nie ma opcji narazie... Nie wiem jak to bedzie i co to bedzie..

No ale w pamieci zachowam.. czyli 40 czy 60 ubranka??
Dziewczyny z uk bedziecie praly w FAIRY??

wy też macie takie wrażenie po sylwestrze że teraz to już wogóle z górki tak że szok:-D???
ja się czuję jakby conajmniej miesiąc mi został a przeciez jeszcze daleko do miesiąca...

pocwiczylam dzis pierwszy raz po swietach i troche moze plecki przestaną łupac:-)

reklama
oj ja to już sie doczekac nie moge tego marca :P juz bym chciała urodzic,plecy mnie łupią. Ostatnio jak leżałam z moim facetem to kazałam mu mnie przekręcic bo sie już ledwo przemieszczam na tym łóżku :) w czwartek wizyta zobaczymy co tam sie dzieje :) własnie zjadłam całą czekolade chyba zaraz pękne ;/ a wogóle zauważyłam że mi stópki czasem puchną :) za niedługo zaczynam "wielkie pranie" i przygotowanie ale czekam na mebelki :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry