reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Mój mi zawsze usg dowcipnie bada tą szyjkę.... tylko ostatnio powiedział mi, że mam miekką szyjkę z takim spokojem, że myślałam, że tak być powinno a dopiero u Was się doczytałam, że szyjka miękka być nie powinna :-D:-D:-D:-D jeszcze tylko tydzień i będzie wszystko wiadomo :-):-)

reklama
monika2412 ja pisałam o pralce :-) jak już wspominałam zdaję sobie doskonale sprawę z tego że jest to chwyt marketingowy (płukanie extra kids to nic innego jak opcja dodatkowego płukania) :-D ale osobiście mam zaufanie do marki więc zostaję przy niej, a co do ceny my kupowaliśmy cały sprzęt do domu razem, a sprzedawca jest znajomym więc z rabatem koszta okazały się przyzwoite

ja tez z miękka szyjka biegałam to dostałam końska dawke luteiny i wróciło do normy, ale cały czas na lekach.
co do prania to ja miałam problem z powstrzymaniem łez jak kupowałam ciuszki dla małej, takze przy rozwieszaniu będę na pewno wyła, ale co tam wolno nam :-D. tak samo jak zawsze wyłam jak odwiedzałam moje psiapsuły po porodzie i malucha widziałam.
ciekawe jak będę wyła jak swojego malucha zobaczę:-D:-D

Jezu 2 godziny doczytywania Was szalone ;-)
Raz jeszcze same najlepsze zyczenia dla naszej małej marcóweczki styczniowej i jej mamy :-)
Napewno szybko beda razem siedzialy przed kompem na forum :-D

Sny mialam przez to wszystko MASAKRYCZNE, do tego sniła mi sie wciaz Kasiurkowa - trzymaj sie dzielnie wciaz trzymamy kciuki!!

Amandla odpoczywaj, relaksuj sie ile wlezie :-) Bedzie napewno dobrze ;-)

I zaczęła sie forumowa mała panika, wszystkie piorą :-D
No cóż.. ja tez mialam i wogole jeszcze pare miesiecy temu to "styczen max luty wozek i lozeczko" dokupic a tu wogole nie ma opcji narazie... Nie wiem jak to bedzie i co to bedzie..

No ale w pamieci zachowam.. czyli 40 czy 60 ubranka??
Dziewczyny z uk bedziecie praly w FAIRY??

wy też macie takie wrażenie po sylwestrze że teraz to już wogóle z górki tak że szok:-D???
ja się czuję jakby conajmniej miesiąc mi został a przeciez jeszcze daleko do miesiąca...

pocwiczylam dzis pierwszy raz po swietach i troche moze plecki przestaną łupac:-)

reklama
oj ja to już sie doczekac nie moge tego marca :P juz bym chciała urodzic,plecy mnie łupią. Ostatnio jak leżałam z moim facetem to kazałam mu mnie przekręcic bo sie już ledwo przemieszczam na tym łóżku :) w czwartek wizyta zobaczymy co tam sie dzieje :) własnie zjadłam całą czekolade chyba zaraz pękne ;/ a wogóle zauważyłam że mi stópki czasem puchną :) za niedługo zaczynam "wielkie pranie" i przygotowanie ale czekam na mebelki :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry