reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

reklama
Witam się i ja :-)
na chwileczkę...:-)
Wysyłam młodego do przedszkola, ciekawe ile pochodzi ..czy da rade do soboty :|? w środę maja dzień babci i dziadka marzeniem by było żeby dociągnął kiepsko to widzę :-/
Kupiłam kieckę i nie wiem czy dobrze zrobiłam haha bedzie szmatka wisieć najwyżej <lol>
KT798* NOWA KOLEKCJA SUKIENKA / SIATECZKA 36/38 (2054918849) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ćwiczymy język na stronie Gry, zabawy i ćwiczenia logopedyczne dla dzieci on-line. - MiMowa.pl i aż mnie policzki bola od nadymania hahaha. Mam nadzieje, że on to polubi chociaż troszkę... Także przestroga z mlekiem z butelki nie ma co przeginać ;-) w czasie ha ha Wydołowało mi się, że jak zaczął mówić w 19 m-cu życia to ok i smok nie ma tu nic do rzeczy a ma ...ale mądra mama po szkodzie, teraz trzeba się skupić na ćwiczeniu jęzorka :-) to tyle u nas Póki co zdrowi :-) od jutra odliczamy hahahahah Pozdrawiam gorąco :-) bo nadchodzi zima

PS. poprawka kupiłam z tej aukcji :-) http://allegro.pl/show_item.php?item=2060024740

i 2 PS to mi wczoraj baaaardzo poprawiło humor http://moto.allegro.pl/mitsubishi-galant-bordowy-hatchback-diesel-i2057571780.html

Ostatnia edycja:
Dziękuję za miłe przyjęcie:-)

U nas też śnieg leży, ale Pyśka świeżo po chorobie, więc się wstrzymujemy z wyjściem na sanki:-)
A słodycze to ja mogę wsuwać codziennie, dzięki Bogu waga stoi w miejscu, ale u mnie to norma;-) Nawet dietetyk się poddał, jak przed ciążą ważyłam 47kg. i za nic nie chciało drgnąć w górę... Za to w ciąży 26 kg przytyłam, ale szybko zrzuciłam i tak w koło Macieju:-D

Felidae- moja mleka z butelki nie pije od 5 miesiąca życia;-) W sumie to od momentu, jak pierwszy raz zjadła kaszkę łyżeczką, od tamtej pory pluje mm i od tamtej pory posiłki mleczne dostaje w postaci kaszki mleczno- ryżowej:-)
Super sukieneczka:-)

A ja idę się wykapać, zajrzę jeszcze później:-)

martusia- 40 kg:szok: Dla mnie moja waga była koszmarem, w sensie, że paskudnie się czułam, jak anorektyczka:zawstydzona/y: Teraz mimo, że ważę tyle samo, to jakoś inaczej wyglądam:-) A jaki masz wzrost:-)?

reklama
Felidae fajna ta kiecka no i cena jeszcze fajniejsza ;-)
A ja niekoniecznie wierzę, że smok czy butelka mają tu znaczenie. Angela smoka miała do lat 3 a butelki pozbyła się w wieku lat 4 ( to po mamusi bo ja piłam z butli do lat 6 :-p) I nie miała problemów z mówieniem, no ale wiadomo każde dziecko inne.

Mała_czarna ja też w ciąży przytyłam 26kg, ale ze zrzuceniem już nie było łatwo. W sumie te kilka kilogramów już zostało, no a że ostatnimi czasami zapuściłam się strasznie to w końcu wzięłam się za siebie. Teraz ważę tyle, że w końcu jestem z siebie zadowolona :tak: Dietę już zakończyłam, ale na razie musze się pilnować, co by te zgubine kg nie wróciły.

Martusia to kruszynka z Ciebie :tak:

U nas jeszcze śnieg jest, choć na drogach już się stopił, albo jest ciapa. To trza jeszcze dzisiaj iść i korzystać puki jest.
A jeszcze ksiądz u nas dzisiaj będzie, ale nie wiem czy zdąrzę się z nim spotkać, czy już w pracy będę ;-)

Do góry