agniecha_bebecha
Mama Majozy
Hej kropka, zapraszamy i witamy :-) Też mam jedynaczkę Majkę tyle ,że o ponad rok młodszą. Moja córa już śpi więc korzystam z kontaktu ze światem ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Edysiek gratuluję :-):-)Właśnie dostałam przesyłkę, a tam książka dla dzieci o zwierzętach, wzięłam udział w konkursie, do którego namiary znalazłam na BB i wygrałam![]()
Cały kark mam sztywny, nie wiem czy źle spałam czy co
No ale dzisiaj nic nie robię, odpoczywam. Mam nadzieję, że jutro jak wstanę to już będzie dobrze.
Najpierw pracowałam na produkcji, a potem udało mi się przejść do biura. No i pracuję tu dalej. A zarobki u nas też takie, normalnie masakra. Jednak dla mnie plusem tej pracy jest to, że jest na miejscu i jeszcze po prostu ją lubię, a to dużo daje
No mąż mógłby rozmasować, ale my pracujemy na 2 różne zmiany i widzimy się praktycznie tylko w weekendy. A mam nadzieję, że do weekendu mi przejdzie.

A jeszcze sama sobie siedzę, bo mąż w pracy, Angela w szkole to tym bardziej ;-)